A A A

Erikoiskirjat

 

 • Sivut: 1
 • Anna ja eron tuomat muutokset

  Erikoiskirjat

  teksti Noora Alanen | kuvitus Anne Muhonen

  Anna ja eron tuomat muutokset on tarina lapsesta, jonka vanhemmat ovat eronneet.

   

  Anna on muuttanut äidin ja isoveljen kanssa uuteen kotiin. Anna ei ole vielä kotiutunut uuteen elämäntilanteeseen ja vertaa aikaa ennen vanhempien eroa. Ja sitten on vielä Jussi, äidin uusi ystävä. Anna jännittää Jussia, eikä kaikkia asioita voi kertoa äidillekään.

   

  Onneksi on kuitenkin isomummu, joka kuuntelee Annan huolia ja toiveita. Ja tarjoaa välillä jäätelöä.

  Anna ja eron tuomat muutokset -kirja kuvaa vanhempien eron mukanaan tuomia muutoksia lapsen näkökulmasta. Kirjassa näkyy elämän eri sävyjä ja tunteita, joita lapsi tilanteessa kokee. Vaikka jotkin asiat ovat kurjia, onneksi myös lohdutusta ja iloakin löytyy!

   

   

  Hinta:20.00EUR
 • Elämän reseptikirja

  Erikoiskirjat

  toimittanut Taina de Carvalho

   

  Haluatko tietää rakkaudesta? Haluatko aineksia ja ohjeita ikuiseen kaveruuteen, tai vaikkapa unelmointiin? Tästä kirjasta löydät lasten omia ohjeita elämän moninaisiin tilanteisiin. Elämän reseptikirja on hauska ja koskettava kirja lapsille tärkeistä aiheista. Se on tarinoiden aarrearkku, joka avautuu lukijalle kuin hyvä ystävä. ”Vapaus on siellä, missä saa olla täysin oma itsensä.” 

  Kirjan kirjoittamiseen ja kuvittamiseen on osallistunut runsaat kaksikymmentä lasta. Kirjan valmistumista on ohjannut kuvataiteilija ja taideterapeutti Taina de Carvalho, joka on kehittänyt oman taidepohjaisen ekososiaalisen pedagogian.

   

  Hinta:20.00EUR
 • Sivut: 1