A A A

Selkokirjat

 • Sivut: 1 2 Seuraava »
 • Kello tuhat

  Selkokirjat

  Mimmu Tihinen: Kello tuhat

  Jesse pelaa kymppipaidassa jalkapalloa. Pelit ja kaverit hallitsevat hänen elämäänsä. Sitten Jesse saa koulussa tehtäväkseen arvioida kirjan, minkä tahansa kirjan. Työparikseen Jesse saa samalta luokalta Ninnin.

  Jesse ei ole lukumiehiä, mutta Ninni rakastaa runoja. Esitelmäkirjaksi Ninni valitseekin runokirjan. Yhteistyön myötä Jesse huomaa, että runoja voi ymmärtää ja niitä voi lausua vaikka karjumalla.

  Monikerroksinen kirja opastaa pelkojen ja ennakkoluulojen voittamiseen, uuden oppimiseen, ystävyyden voimaan ja kymppimeininkiin. Kirja on selkokirja.

  Hinta:16.00EUR
 • Kurkistus hyönteisten maailmaan

  Selkokirjat

  teksti Seija Niinistö-Samela kuvat Juha Samela

  Kirjassa esitellään muutamia Suomen luonnossa eläviä hyönteisiä, joihin lukija voi tutustua helppojen tekstien ja selkeiden kuvien avulla.

  Kirjan selkeät valokuvat on otettu luonnossa hyönteisten omassa ympäristössä.

  Hinta:24.00EUR
 • Tiina

  Selkokirjat

  Anni Polva | selkomukautus Silja Vuorikuru

  Tiinan perhe muuttaa uuteen kotiin. Tiina saa nopeasti uusia ystäviä saman talon lapsista. Hän on rehellinen ja oikeudenmukainen, mutta suuttuu herkästi. Hän on valmis tappelemaankin heikompien puolesta. Naapurin Juhasta tulee Tiinan paras ystävä. He riitelevät paljon, mutta unohtavat riitansa nopeasti. Tiina tietää, että tytöt voivat tehdä aivan samoja asioita kuin pojat. Tytöt ovat myös aivan yhtä reiluja kavereita kuin pojat. Tiina haluaa osoittaa tämän joka päivä

  Hinta:20.00EUR
 • Mennään metsään - Tunnelmakuvia suomalaisesta metsästä

  Selkokirjat

   Seija Samela - Juha Samela

  Kirjassa voi tutustua suomalaiseen metsään, sen tunnelmaan, erilaisiin kasveihin ja eläimiin. Metsä on paikka, jossa voi hiljentyä, mutta se on myös täynnä elämää, nähtävää
  ja koettavaa.Kirja kutsuu lukijan mukaan metsän ihmeelliseen maailmaan.

  Kirja on selkokirja.Se on jatkoa tekijöiden aiemmille kirjoille Neljä vuoden aikaa ja Valon ja värien maailma.

   

  Hinta:24.00EUR
 • Terveelliset marjat

  Selkokirjat

  teksti Seija Niinistö-Samela | valokuvat Juha Samela

  Tutustu marjojen maailmaan! Marjat ovat terveellisiä, senhän me kaikki tiedämme. Mutta millaisia vaikutuksia kullakin marjalla on? Entä miten niiden parhaat ominaisuudet saadaan esille?

   

  Terveelliset marjat - kirjan avulla opit tuntemaan marjat ja niiden vaikutukset terveyteen ja hyvinvointiin. Selkeät kuvat auttavat tunnistamaan nämä luonnon antimet. Kirjassa on myös tarkat ja kuvalliset ohjeet herkullisiin marjaruokiin. Marjoja löytyy luonnosta, puutarhoista ja kaupoistakin. Tämän kirjan avulla saat niistä täyden hyödyn ja ilon irti. 

  Selkokirja.

  Hinta:24.00EUR
 • Aino, Matias ja hauskat lomapäivät

  Selkokirjat

  teksti Nora Lehtinen | kuvitus Anne Muhonen

  Ainolla ja Matiaksella on kesäloma. Se tarkoittaa aurinkoa, naurua, välillä sadetta ja paljon hauskoja seikkailuja!

  Mukaan pääsevät isä ja äiti, naapurin lapset sekä uusi eläintuttavuus. Valoisat päivät vievät matkalle maatilalle, hauskoihin leikkeihin sekä makoisan yllätyksen luo. Aino ja Matias -tarinoissa eletään ihanaa arkea, seikkaillaan ja käsitellään tunteita. Vuorovaikutuksellinen teksti ottaa lukijansa mukaan ja riemastuttava kuvitus kuljettaa lasten iloiseen maailmaan.

   

   

  Hinta:22.00EUR
 • Mitä jääkarhu sanoi pingviinille

  Selkokirjat

  teksti ja kuvat Martti Lintunen

   

  Jääkarhut ja pingviinit asuvat eri puolilla maapalloa. Jääkarhut elelevät kylmässä pohjoisessa ja pingviinit asuvat maapallon vastakkaisella puolella. Molemmilla on sama huoli. Ilmasto lämpenee ja tekee jääkarhujen ja pingviinien elämän vaikeaksi.

  Hinta:22.00EUR
 • Puolen maailman lapset

  Selkokirjat

   

  Martti Lintunen, kuvat ja teksti

  Puolen maailman lapset on palkitun journalistin henkilökohtainen näkemys kehitysmaiden lapsista. Kirja kertoo heidän iloistaan, leikeistään, kouluistaan ja kulttuuristaan. Kirjassa kuvataan myös elämän varjopuolia: katulasten rankkaa elämää, lapsityövoiman murheita sekä sodan ja pakolaisuuden seurauksia.

  Martti Lintunen on valokuvaaja, toimittaja ja tietokirjailija. Hän on työssään matkustanut kaikilla mantereilla. Tämä kirja on syntynyt Lintusen matkojen seurauksena.


   Katso laajempi kirjaesittely.


   

  Selkokirja/sid/96 sivua/värivalokuvat/koko 170x240/KL842

  ISBN 978-952-7315-36-1

   

   

  Hinta:24.00EUR
 • Robotti ihmisen apuna

  Selkokirjat

   

  Seija Niinistö-Samela

  Tämä kirja kertoo roboteista, jotka työskentelevät ihmisten apuna. Robotit kokoavat autoja, tutkivat vaarallisia paikkoja, auttavat kuntoutuksessa ja tuovat iloa arkeen.

  Robottien nopea yleistyminen herättää monia kysymyksiä. Vievätkö robotit ihmisten työpaikat? Voiko robotteihin luottaa? Miksi jotkut robotit ovat pelottavia ja millaisia ovat tulevaisuuden robotit? Kirjassa etsitään vastauksia näihin kysymyksiin.

  Hinta:22.00EUR
 • Toivottavasti huomenna sataa

  Selkokirjat

  teksti Mimmu Tihinen

  Leo on ensimmäistä kertaa elämässään maalla. Leon mielestä maalla ei ole mitään tekemistä.

   Siellä voi vain käydä uimassa ja ajaa polkupyörällä. Juuri niitä kahta asiaa Leo ei osaa! Ne taidot ovat jääneet sairastelun takia oppimatta.

  Eräänä päivänä mökille saapuu naapurin Ella. Hän pyytää Leoa mukaansa pyöräretkelle. Miten kaupunkilaispoika selittää tytölle, ettei osaa uida eikä pyöräillä?

  Hinta:18.00EUR
 • Sivut: 1 2 Seuraava »