A A A

Selkokirjat

 • Sivut: 1 2 Seuraava »
 • Mennään metsään - Tunnelmakuvia suomalaisesta metsästä

  Selkokirjat

   Seija Samela - Juha Samela

  Kirjassa voi tutustua suomalaiseen metsään, sen tunnelmaan, erilaisiin kasveihin ja eläimiin. Metsä on paikka, jossa voi hiljentyä, mutta se on myös täynnä elämää, nähtävää
  ja koettavaa.Kirja kutsuu lukijan mukaan metsän ihmeelliseen maailmaan.

  Kirja on selkokirja.Se on jatkoa tekijöiden aiemmille kirjoille Neljä vuoden aikaa ja Valon ja värien maailma.

   

  Hinta:24.00EUR
 • Aino, Matias ja hauskat lomapäivät

  Selkokirjat

  teksti Nora Lehtinen | kuvitus Anne Muhonen

  Ainolla ja Matiaksella on kesäloma. Se tarkoittaa aurinkoa, naurua, välillä sadetta ja paljon hauskoja seikkailuja!

  Mukaan pääsevät isä ja äiti, naapurin lapset sekä uusi eläintuttavuus. Valoisat päivät vievät matkalle maatilalle, hauskoihin leikkeihin sekä makoisan yllätyksen luo. Aino ja Matias -tarinoissa eletään ihanaa arkea, seikkaillaan ja käsitellään tunteita. Vuorovaikutuksellinen teksti ottaa lukijansa mukaan ja riemastuttava kuvitus kuljettaa lasten iloiseen maailmaan.

   

   

  Hinta:22.00EUR
 • Mitä jääkarhu sanoi pingviinille

  Selkokirjat

  teksti ja kuvat Martti Lintunen

   

  Jääkarhut ja pingviinit asuvat eri puolilla maapalloa. Jääkarhut elelevät kylmässä pohjoisessa ja pingviinit asuvat maapallon vastakkaisella puolella. Molemmilla on sama huoli. Ilmasto lämpenee ja tekee jääkarhujen ja pingviinien elämän vaikeaksi.

  Hinta:22.00EUR
 • Robotti ihmisen apuna

  Selkokirjat

   

  Seija Niinistö-Samela

  Tämä kirja kertoo roboteista, jotka työskentelevät ihmisten apuna. Robotit kokoavat autoja, tutkivat vaarallisia paikkoja, auttavat kuntoutuksessa ja tuovat iloa arkeen.

  Robottien nopea yleistyminen herättää monia kysymyksiä. Vievätkö robotit ihmisten työpaikat? Voiko robotteihin luottaa? Miksi jotkut robotit ovat pelottavia ja millaisia ovat tulevaisuuden robotit? Kirjassa etsitään vastauksia näihin kysymyksiin.

  Hinta:22.00EUR
 • Toivottavasti huomenna sataa

  Selkokirjat

  teksti Mimmu Tihinen

  Leo on ensimmäistä kertaa elämässään maalla. Leon mielestä maalla ei ole mitään tekemistä.

   Siellä voi vain käydä uimassa ja ajaa polkupyörällä. Juuri niitä kahta asiaa Leo ei osaa! Ne taidot ovat jääneet sairastelun takia oppimatta.

  Eräänä päivänä mökille saapuu naapurin Ella. Hän pyytää Leoa mukaansa pyöräretkelle. Miten kaupunkilaispoika selittää tytölle, ettei osaa uida eikä pyöräillä?

  Hinta:18.00EUR
 • Kassu vauhdissa

  Selkokirjat

  Tittamari Marttinen teksti

  Aiju Salminen kuvitus

   

  Kassu on ensimmäistä päivää uudessa koulussa, kompastuu kengännauhoihinsa ja saa aikaan kaikenlaisia kommelluksia. Hänen pulpettinsakin puhuu ja reppu ryhtyy ulvomaan. Arvoitusten ratkeamisen myötä Kassu saa jo joukon uusia ystäviä. Ja hänellä sattu olemaan myös syntymäpäivä. Kassun luokka viettää hilpeitä hetkiä uuden ystävänsä seurassa.

  Kirja on tehty yhteistyössä Selkokeskuksen kanssa, joten sopii myös lukemaan opetteleville ja vaikkapa suomea opiskeleville maahanmuuttajille.
  Hinta:15.00EUR
 • Leevi ja Leonora

  Selkokirjat

  Kari Levola teksti

  Väinö Heinonen kuvitus

  Leevi muuttaa maalta kaupunkiin. Koulussa ei ole helppoa. Leeviä kiusataan. Kerran koulumatkalla hän tapaa Eleonoraan, joka on muuttanut Albaniasta Suomeen. Myös Leonoraa kiusataan.
  Leevi vie Leonoran vierailulle entiselle kotipaikkakunnalleen. Maalla ystävyksillä on paljon puuhaa. Molemmat oppivat uusia asioita.
  Yhdessä Leevi ja Leonora näyttävät kiusaajilleen, etteivät he enää pelkää.

  Kirjan teksti on selkomukautus Kari Levolan kirjasta Leevi ja Leonora, joka on ilmestynyt Kustannusosakeyhtiö Tammen julkaisemana 2010.

  Hinta:15.00EUR
 • Lintu Ruupertti ja Memo Menninkäinen

  Selkokirjat

  Ritva Bergman teksti
  Jukka Lemmetty kuvitus

  Lämmin tarina Lintu Ruupertin ja Memo Menninkäisen ystävyydestä. Memo Menninkäinen on pörrötukkainen ja lempeä luonteeltaan. Lintu Ruupertti on pieni linnunpoikanen, joka ei vielä tiedä mikä siitä tulee isona. Yhdessä ystävykset aikovat ottaa asiasta selvää.

  Kirja on selkokirja.

  Hinta:16.00EUR
 • Neljä vuodenaikaa

  Selkokirjat

  Seija Samela teksti

  Juha Samela kuvat

   

  Kirjan avulla voit aistia luonnon tunnelman, tuoksut, värit ja äänet.Kirjaan on poimittu luonnon kiehtovia yksityiskohtia eri vuodenaikoina. Valokuvien avulla lukija voi tutustua luonnon ihmeisiin. Kirja on tarkoitettu lukemaan opetteleville lapsille sekä kaikille luonnosta kiinnostuneille. Se on myös mainio lahjakirja.

  Suomessa vuodenaikojen vaihtelu näkyy selkeästi. Keväällä luonto herää. Kesän rehevä luonto on täynnä elämää. Hehkuvat värit ja metsän sato kuuluvat syksyyn. Talvella on lunta ja pakkasta.

   

  Tämä kirja on Selkokeskuksen selkotyöryhmän hyväksymä.

  Hinta:20.00EUR
 • Norsu nuhassa

  Selkokirjat

  Annamari Saure - Heikki Saure teksti

  Tuukka Juselius kuvitus

   

  Norsu nuhassa sisältää vitsejä ja vitsitietoutta. Kirja on myös Selkokeskuksen hyväksymä ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi suomen kielen opiskelussa

  loppuunmyyty
 • Sivut: 1 2 Seuraava »