A A A

Klassikoita

 • Sivut: 1
 • Antelias puu

  Klassikoita

  Shell Silverstein

   

  Antelias puu on amerikkalainen klassikko, jota on usein verrattu Pikku Prinssiin. Shel Silverstein oli monipuolinen taitelija, joka lastenkirjallisuuden ohella kartutti mm. musiikkimaailmaa. Hänen tunnetuin laulunsa on Boy named Sue. Antelias puu kertoo vähäeleisesti pojan rakkaudesta puuhun, ikääntymisestä ja toveruuden kestämisestä. Kirja sopii kaikenikäisille.

  Hinta:14.00EUR
 • Jaakko ja pavunvarsi

  Klassikoita

  Richard Walker teksti

  Niamh Sharkey kuvitus

  suomentanut Riitta Oittinen

   

  Jaakko ja pavunvarsi kertoo riemastuttavalla tavalla vanhan tarinan uudelleen. Mitä tapahtuukaan Jaakolle, kun hän vaihtaa lehmän taikapapuihin ja käy vierailulla jättiläisen linnassa? Tarinan omaperäinen kuvittaja Niamh Sharkey on palkittu irlantilainen graafikko.

  Hinta:14.00EUR
 • Jättiläismäinen nauris

  Klassikoita

  Aleksei Tolstoi tarina

  Niamh Sharkey kuvitus

  suomentanut Riitta Oittinen

   

  Jättiläismäinen nauris on vanha kansantarina, jonka Aleksei Tolstoi merkitsi muistiin 1800-luvun Venäjällä. Tämä herkullisen hauska tarina sopii paitsi lukemaan opetteleville lapsille, myös ääneen luettavaksi pienemmille. Tarinan myötä kulkee  myös pieniä laskutehtäviä. Kuvittaja on palkittu irlantilaisgraafikko Niamh Sharkey.

   

   

  loppuunmyyty
 • Pieni Punahilkka

  Klassikoita

  Josephine Evetts-Secker teksti

  Nicoletta Ceccoli kuvitus

  suomentanut Riitta Oittinen

   

  Pieni Punahilkka on uudelleen tulkittu satuklassikko. Tarinan on kirjoittanut uudelleen jungilainen psykoanalyytikko ja kirjallisuuden opettaja Josephine Evetts-Secker. Uskomattoman kauniin kuvituksen tähän hyvin eurooppalaiseen Punahilkkaan on tehnyt palkittu sanmarinolainen graafikko Nicoletta Ceccoli. Tästä ei satu parane.

  loppuunmyyty
 • Valtteri ja violetti väriliitu

  Klassikoita

  Crockett Johnson teksti ja kuvitus

  suomennos Riitta Oittinen

   

  Valtteri ja violetti väriliitu on yksi lastenkirjallisuuden kiehtovimmista tarinoista, joka sukupolvien ajan on vanginnut lasten mielenkiinnon. Sivu sivulta kekseliäs Valtteri piirtää oman maailmansa. Amerikkalainen klassikko.

   

   

  Hinta:12.00EUR
 • Vellamo, veden tyttö

  Klassikoita

  Kirsti Luova tarina

  Mikko Mononen kuvitus

   

  Vellamo, veden tyttö on perinteinen satu, klassikko jo syntyessään. Suuren järven pohjalla Murru kaipaa apulaista järveä perkaamaan. Kämmenelle tipahtaa tähtityttö. Tyttä saa lahjaksi pyrstön ja kodikseen aallot, mutta yhä hän tähyää tähtiin ja kaipaa lintujen matkaan ilmojen halki.

  Hinta:17.00EUR
 • Sivut: 1