A A A

Harrasteet

 • Sivut: 1
 • Keppihevosten varusteet

  Harrasteet

  Venla-Maria Uutela

  Nyt voit oppia tekemään kepparille varusteita! Keppihevoset on mukava ja monipuolinen harrastus, jossa riittää puuhaa. Harrastuksen myötä oppii myös tekemään itse varusteet ja kepparin vaatimat tarvikkeet. Lisäksi kirjassa on ohjeita esim. esteratsastusradan rakentamiseen tai vaikkapa valjakon tekoon.

  Hinta:20.00EUR
 • Isä on rinkeli - Joogaa lapsille ja aikuisille

  Harrasteet

  Baron Baptiste teksti

  Sophie Fatus kuvitus

  suomennos Riitta Oittinen

   

  Harjoittele joogaa Baron Baptisten avulla! Kaikki kirjassa esitetyt jooga-asennot sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin. Yksittäiset asennot muodostavat myös tarinan ja osoittavat, miten jooga liittyy ihmisen arkipäivän tilanteisiin. Jooga merkitsee paljon muutakin kuin notkeutta ja taipumista mutkikkaisiin asentoihin. Jooga merkitsee mielen notkistamista ja oman minä tutkiskelua. Joogan avulla saat käyttöön kaikki voimavarasi. Sen lisäksi jooga on hauskaa.

   

  OVH € 18, NYT € 10

   

   

  Hinta:10.00EUR
 • Keppari - keppihevosten maailma

  Harrasteet

  Venla-Maria Uutela


  Keppihevosia voi hoitaa, niitä voi kasvattaa ja niitä voi helliä. Keppihevosia voi harrastaa aivan samalla tavalla kuin oikeita hevosia.Jokaisella keppihevosella on omat vahvuutensa. Jotkut soveltuvat kilparatsastukseen ja toiset ovat hyviä opetusratsuina. Joillekin sopii parhaiten esteratsastus ja toisille maastoratsastus. Opit kyllä tuntemaan kepparisi luonteen!Voit omistaa useita keppihevosia ja rakentaa niille oman tallin. Pienikin huoneen nurkka riittää aluksi. Keppihevosilla on omat erityiset piirteensä ja voit myös laatia niille oman sukupuun. Kirjasta löydät ohjeet

  Hinta:18.00EUR
 • Mimulin kasvimaa

  Harrasteet

  Mikko Nummi teksti

  Rita Myllyntaus kuvitus

  Mimulin opastuksella tutustutaan kasvimaan saloihin. Kevään lopulla Mimuli istuttaa herneitä, porkkanoita, perunoita ja kesäkurpitsoita kuohkeaan multaan. Koko kesän riittää puuhaa. Mimuli kastelee kasvimaata ja kitkee rikkaruohot. Jännittävintä on tarkkailla, kuinka kasvikset nousevat mullasta ja kasvavat kasvamistaan. Kesän lopulla Mimuli valmistaa runsaasta sadosta monenlaisia herkkuja.

  Hinta:17.00EUR
 • Minun koirakirjani

  Harrasteet

   

  Mirva Lindeman

   

  Riemastuttava koiran "vauvakirja".

  Todellinen koiranomistajan "must". Nyt voit merkitä muistiin lemmikkisi tärkeimmät tapahtumat ja villeimmät temput. Omat sivut sukutaululle, rokotuksille ja vaikkapa valokuville. Lisäksi esimerkiksi päiväkirjamerkintöjä varten: Ensimmäinen yöni kotona. Lempipaikkani. Kuuluisat tuhotyöni. Ensimmäinen näyttelyni. Ja paljon muuta.

   

  loppuunmyyty
 • Mistä on hyvät kakut tehty

  Harrasteet

  Maija Miikkola teksti
  Johanna Pulkkinen kuvitus

  Kakkujen tekeminen on hauskaa. Vielä hauskempaa on tehdä niitä yhdessä vanhempien, ystävien tai vaikkapa isovanhempien kanssa. Kakut maistuvat hyvältä, itse valmistetut kakut maistuvat kaikkein parhailta.

  Hinta:19.00EUR
 • Yrtti Yrjänän reseptit - Lasten kasviskeittokirja

  Harrasteet

  Jules Bass reseptit ja teksti

  Debbie Harter kuvitus

  suomentanut Riitta Oittinen

   

  Yrtti Yrjänä on poikkeuksellinen lohikäärme, se on nimittäin kasvissyöjä. Niin lapset kuin aikuisetkin ihastuvat Yrtin herkullisiin kasvisresepteihin. Reseptejä ryydittävät vielä Yrtin lystit tarinat ja kuumat ruuanlaittovinkit. Yrtti ojentaa auttavan käpälänsä ja johdattaa lohikäärmeystäviensä kanssa lukijan ruuanlaiton ihmeelliseen maailmaan. Ruokaa on hauska tehdä!

   

   

  loppuunmyyty
 • Sivut: 1