A A A

Elämyksiä

 • Sivut: 1
 • Riikinkukkotyttö

  Elämyksiä

  teksti Terhi Friman, valokuvat Tanja Mikkola

  Tausi on seitsemänvuotias koululainen. Nimensä tyttö sai riikinkukon mukaan. Hän asuu perheineen pienessä kylässä Tansaniassa. Tausi käy mielellään koulua, joka päivä oppii uusia asioita. Kotona hän leikkii muiden lasten kanssa itse tehdyillä leluilla. Mutta pelkkää leikkimistä ei Tausin elämä ole, vaan hän auttaa myös päivittäisissä askareissa. Tausilla on unelma. Hän haluaa olla hyvä oppilas. Isona hän haluaa ryhtyä opettajaksi.

  Hinta:20.00EUR
 • Kaiken maailman juhlat

  Elämyksiä

  Riika Kotka

   

  Kiinnostavaa tietoa eri puolilla maailmaa vietettävistä juhlista. Kirjassa esitellään runsaasti sekä tuttuja että meille vieraampia juhlaperinteitä. Esillä muun muassa erilaisia joulun, uudenvuoden ja pääsiäisen viettotapoja. Mukana on myös leikki- ja askarteluvihjeitä ohjeineen. Loppuun on koottu kalenteri juhlapäivistä.

  Kaiken maailman juhlat on hauska ja hyödyllinen opas kotiin ja kouluun.

  Hinta:24.00EUR
 • Neljä vuodenaikaa

  Elämyksiä

  Seija Samela teksti

  Juha Samela kuvat

   

  Kirjan avulla voit aistia luonnon tunnelman, tuoksut, värit ja äänet.Kirjaan on poimittu luonnon kiehtovia yksityiskohtia eri vuodenaikoina. Valokuvien avulla lukija voi tutustua luonnon ihmeisiin. Kirja on tarkoitettu lukemaan opetteleville lapsille sekä kaikille luonnosta kiinnostuneille. Se on myös mainio lahjakirja.

  Suomessa vuodenaikojen vaihtelu näkyy selkeästi. Keväällä luonto herää. Kesän rehevä luonto on täynnä elämää. Hehkuvat värit ja metsän sato kuuluvat syksyyn. Talvella on lunta ja pakkasta.

   

  Tämä kirja on Selkokeskuksen selkotyöryhmän hyväksymä.

   

  Hinta:20.00EUR
 • Valkoista mustalla

  Elämyksiä

  Annu Kekäläinen

   

  Vahva dokumenttikirja Etelä-Afrikan apartheidin jälkeisestä todellisuudesta. Annu Kekäläinen on työstänyt seitsemän kuukauden matkansa dokumentiksi, jossa ei ole helppoja totuuksia.

  Hinta:26.00EUR
 • Valo pimeässä on hyvä - Lapsuusmuistoja sota-ajalta

  Elämyksiä

  Onerva Vartiainen

   

  On vuosi 1942.  Sota varjostaa ihmisten arkea. Kaikesta on pulaa, useimmat asiat ovat kortilla, mutta maalla kylä-yhteisössä elämä on kuitenkin turvallista. Lapset oppivat omatoimisiksi, mielikuvitus siivittää leikkejä ja loihtii esiin muistoja ajalta ennen sotaa.

  Hinta:22.00EUR
 • Sivut: 1