A A A

Satuja ja tarinoita

 • Sivut: 1 2 Seuraava »
 • Satu lohikäärmeestä, jolla oli keltaiset varpaat

  Satuja ja tarinoita

  Satu lohikäärmeestä, jolla oli keltaiset varpaat

  teksti Kuura Autere | kuvitus Tina Sarajärvi

   

  Lohikäärme, jolla oli keltaiset varpaat kertoo sadunomaisesti intersukupuolisen pienokaisen syntymästä.Se on kertomus vanhempien rakkaudesta ja positiivisesta uteliaisuudesta syntymässä olevaa pienokaistaan kohtaan sekä yhteisön tuen merkityksestä perheen hyvinvoinnille.Satu on ensimmäinen suomenkielinen lastenkirja aiheesta.

   

   

  Hinta:26.00EUR
 • Outo olento

  Satuja ja tarinoita

  Katinka Tuisku

  Katinka Tuisku on luonut kolmannen lastenkirjansa: tällä kertaa tummasävyisen mutta lopussa valoon ja kukkaan puhkeavan. Kuvat ovat vavahduttavan upeat. Tarinan taustalla näkyvä maailma tuntuu läheiseltä: taloudelliset huolet ovat liian monen lapsiperheen arkea ja liian moni lapsi kokee yksinäisyyttä ja kiusaamista.

  Hinta:18.00EUR
 • Puuvanhus ja pikkukoivu

  Satuja ja tarinoita

  Titta Kuisma teksti

  Laila Nevakivi kuvitus

  Vanha ja nuori koivu olivat hyviä ystäviä. Päivisin he katselivat yhdessä taivaan lintuja ja yöllä kimaltelevaa tähtitaivasta. Kaikella on aikansa, vanhalla puulla oli tapana sanoa. Eräänä yönä hurjasti puhaltava tuuli kaatoi puuvanhuksen. Ennen kuolemaansa puuvanhus ehti antaa pikkukoivulle arvokkaan lahjan. Lahja hälvensi pikkukoivun suurta surua.

  Hinta:18.00EUR
 • Ystävyys kuin perhosen kutitus

  Satuja ja tarinoita

  Salla Järveläinen teksti

  Keanne van der Kreeke kuvitus

  Ystävyys voi alkaa kovasti merkillisesti, kuten kävi Leevi-norsun ja Veeti-kärpäsen tapauksessa. Isovatsainen ja isokorvainen Leevi istahti vahingossa pienen ja pippurisen Veetin päälle. Voisi kuvitella, ettei siitä mitään hyvää seuraa. Mutta kuinka ollakaan, Leevistä ja Veetistä tuli ikuiset ystävät. Pieni Veeti puolusti kaikissa tilanteissa isovatsaista ystäväänsä.

  Hinta:19.50EUR
 • Elsa ja Narkissos

  Satuja ja tarinoita

  Katinka Tuisku teksti ja kuvitus

   

  Kirja palaa ikiaikaisen Narkissos-myytin lähteille. Tarina auttaa ymmärtämään nykyisen kilpailuyhteiskunnan paineiden alla kasvavaa lasta. On vaikeaa, jos aina on oltava paras. Pitääkö rakkaus ja hyväksyntä ansaita suorituksin? Torjutuksi tuleminen on tuskallista, kuten Kaiku-keiju saa kokea, tai on turhauttavaa, jos saa Narkissosin tavoin kaiken haluamansa. Kasvaminen on sitä, että oppii sietämään pettymyksiä ja tuntemaan myötätuntoa toisia kohtaan.

   

  Tämän kirjan tarina on koskettava, mutta samalla leikkimielinen. Itsetuntoa voi vahvistaa huumorin ja luovuuden keinoin. Herkät akvarellit täydentävät kirjan tunnelmaa.

  Jokaisesta myydystä kirjasta lahjoitetaan 50 senttiä Lastenpsykiatrian tutkimussäätiölle.

   

  Hinta:17.00EUR
 • Kuun ja auringon lapset

  Satuja ja tarinoita

  Katinka Tuisku teksti ja kuvitus

   

  Kuu ja Aurinko eivät enää mahdu samalle taivaalle vaan päätyvät myrskyiseen eroon.  Vuosiin lapset eivät näe toisiaan, kunnes sattuma ja kaipaus johdattavat heidät taas yhteen. Satu kertoo erosta, kaipauksesta, luovuudesta ja eheytymisestä.

   

  Jokaisesta myydystä kirjasta lahjoitetaan 50 senttiä Pelastakaa Lapset ry:lle.

  Hinta:17.00EUR
 • Minne matka, yökettu

  Satuja ja tarinoita

  Teksti Helena Blomérus, Satu Blomérus, Helena Korpela

  Kuvitus Irmeli Matikainen

  Toinen Yökettu-kirja kertoo Miran ja Timin perheen matkasta Ruotsiin. Suomeen on tullut viesti rakkaan isosedän sairastumisesta, ja perhe pitää tärkeänä lähteä tervehtimään häntä. Isosedän luokse sairaalaan kokoontuu koko suuri suku. Surun keskellä myös ilo saa sijansa, vanhat tarinat kertojansa ja kuulijansa. Usko parempaan, yhdessä oleminen ja toistensa tukeminen vievät eteenpäin. Tämä on jatkoa kirjalle Mitä sait säkkiisi, yökettu.

   

   

  Hinta:17.00EUR
 • Mitä sait säkkiisi, Yökettu

  Satuja ja tarinoita

  Helena Blomerus, Satu Blomerus, Helena Korpela teksti

  Irmeli Matilainen kuvitus

   

  Miralla on mielikuvitusystävä Yökettu, jonka kanssa hän seikkailee unien tarinoissa. Yöketulla on iso säkki, josta tarinoita löytyy. Eräänä aamuna Mira saa houkuteltua Yöketun mukaansa koko päiväksi. Ekaluokkalaisen Miran koulupäivän aikana reppuun kertyy uusia tarinanaiheita. Koulussa on mukavaa, kun Yökettu on tukena. Miran vilkas pikkuveli Timi on esikoululainen. Yöketun repussa on pian tarinoita myös Timin päivän tapahtumista. Lapset pääsevät vierailulle mummon ja vaarin luo. Mummo ja vaari kertovat omasta lapsuudestaan.  Taas täyttyy tarinareppu. Mitä Yöketun repussa onkaan päivän päättyessä?

   

   

  Hinta:17.00EUR
 • Oikea prinsessa - Matemaaginen tarina

  Satuja ja tarinoita

  Brenda Williams teksti

  Sophie Fatus kuvitus

  suomennos Riitta Oittinen

  Olipa kerran kuningas ja kuningatar ja heillä kolme poikaa, neljä hevosta ja kuusi koiraa sekä monen monta palvelijaa. Vanhimmalle pojalle piti löytää puolisoksi oikea prinsessa, mutta miten voitiin olla varma, että tuleva puoliso olisi oikea prinsessa.

  Onneksi kuningattarella oli tiedossa salainen ratkaisu.Perinteiseen satuun on lisätty hauska matemaaginen tehtävä.Sophie Fatuksen kuvitus lisää satuun oman maagisuutensa

  Hinta:18.00EUR
 • Tarina Sinisestä Planeetasta

  Satuja ja tarinoita

  Andri Snaer Magnason tarina

  Áslaug Jónsdóttir kuvitus

   

  Avaruuden kaukaisessa kolkassa Sinisellä planeetalla asuu onnellisen huolettomia lapsia. Koska planeetalla ei asu lainkaan aikuisia, lapset saavat touhuta täysin vapaasti. Eräänä päivänä planeetan rauha rikkoutuu, kun salaperäinen pölynimurikauppias tömähtää isolla raketilla lasten keskuuteen. Hän on ikiaikoihin ensimmäinen aikuinen planeetalla. Lapset joutuvat huimiin ja vaarallisiin seikkailuihin, kun heidän koko maailmansa joutuu uhan alle.

  Tarina sinisestä planeetasta on nerokas ja mieleenpainuva seikkailu, jossa on kaikki klassikon ainekset.

  Hinta:20.00EUR
 • Sivut: 1 2 Seuraava »