A A A

Selkokirjat

 • Sivut: « Edellinen 1 2
 • Kassu vauhdissa

  Selkokirjat

  Tittamari Marttinen teksti

  Aiju Salminen kuvitus

   

  Kassu on ensimmäistä päivää uudessa koulussa, kompastuu kengännauhoihinsa ja saa aikaan kaikenlaisia kommelluksia. Hänen pulpettinsakin puhuu ja reppu ryhtyy ulvomaan. Arvoitusten ratkeamisen myötä Kassu saa jo joukon uusia ystäviä. Ja hänellä sattu olemaan myös syntymäpäivä. Kassun luokka viettää hilpeitä hetkiä uuden ystävänsä seurassa.

  Kirja on tehty yhteistyössä Selkokeskuksen kanssa, joten sopii myös lukemaan opetteleville ja vaikkapa suomea opiskeleville maahanmuuttajille.
  Hinta:15.00EUR
 • Leevi ja Leonora

  Selkokirjat

  Kari Levola teksti

  Väinö Heinonen kuvitus

  Leevi muuttaa maalta kaupunkiin. Koulussa ei ole helppoa. Leeviä kiusataan. Kerran koulumatkalla hän tapaa Eleonoraan, joka on muuttanut Albaniasta Suomeen. Myös Leonoraa kiusataan.
  Leevi vie Leonoran vierailulle entiselle kotipaikkakunnalleen. Maalla ystävyksillä on paljon puuhaa. Molemmat oppivat uusia asioita.
  Yhdessä Leevi ja Leonora näyttävät kiusaajilleen, etteivät he enää pelkää.

  Kirjan teksti on selkomukautus Kari Levolan kirjasta Leevi ja Leonora, joka on ilmestynyt Kustannusosakeyhtiö Tammen julkaisemana 2010.

  Hinta:15.00EUR
 • Lintu Ruupertti ja Memo Menninkäinen

  Selkokirjat

  Ritva Bergman teksti
  Jukka Lemmetty kuvitus

  Lämmin tarina Lintu Ruupertin ja Memo Menninkäisen ystävyydestä. Memo Menninkäinen on pörrötukkainen ja lempeä luonteeltaan. Lintu Ruupertti on pieni linnunpoikanen, joka ei vielä tiedä mikä siitä tulee isona. Yhdessä ystävykset aikovat ottaa asiasta selvää.

  Kirja on selkokirja.

  Hinta:16.00EUR
 • Neljä vuodenaikaa

  Selkokirjat

  Seija Samela teksti

  Juha Samela kuvat

   

  Kirjan avulla voit aistia luonnon tunnelman, tuoksut, värit ja äänet.Kirjaan on poimittu luonnon kiehtovia yksityiskohtia eri vuodenaikoina. Valokuvien avulla lukija voi tutustua luonnon ihmeisiin. Kirja on tarkoitettu lukemaan opetteleville lapsille sekä kaikille luonnosta kiinnostuneille. Se on myös mainio lahjakirja.

  Suomessa vuodenaikojen vaihtelu näkyy selkeästi. Keväällä luonto herää. Kesän rehevä luonto on täynnä elämää. Hehkuvat värit ja metsän sato kuuluvat syksyyn. Talvella on lunta ja pakkasta.

   

  Tämä kirja on Selkokeskuksen selkotyöryhmän hyväksymä.

  Hinta:20.00EUR
 • Norsu nuhassa

  Selkokirjat

  Annamari Saure - Heikki Saure teksti

  Tuukka Juselius kuvitus

   

  Norsu nuhassa sisältää vitsejä ja vitsitietoutta. Kirja on myös Selkokeskuksen hyväksymä ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi suomen kielen opiskelussa

  loppuunmyyty
 • Silakka korvassa

  Selkokirjat

  Annamari Saure - Heikki Saure teksti

  Tuukka Juselius kuvitus

   

  Silakka korvassa sisältää huumorikertomuksia ja huumoriin liittyää tietoutta. Mukana mm. hölmöläistarinoita, pilasatuja, kaskuja, ja kaupunkitarinoita. Kirjassa on myös opintopiiriaineisto. Kirja on myös Selkokeskuksen hyväksymä ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi suomen kielen opiskelussa.

  Hinta:18.00EUR
 • Tahdon

  Selkokirjat

  Teksti Kari Levola, kuvitus Kim Helminen, selkomukautus Jaana Levola

  Kari Levolan kirja Tahdon kertoo kahdesta nuoresta, Marista ja Jusasta, jotka tapaavat metsässä vapunpäivänä. Nuoret rakastuvat toisiinsa. Heillä on hyvin erilainen sosiaalinen tausta. Suhde kestääkin vain kesän. Kirja kertoo kasvamisesta, rakkaudesta ja vaikeuksien voittamisesta.

  'Tahdon' on selkomukautettu Kari Levolan vuonna 1999 ilmestyneestä kirjasta. Teos sai vuoden 1999 Finlandia Junior -palkinnon.

  Hinta:15.00EUR
 • Valon ja värien maailma

  Selkokirjat

  Seija Samela - Juha Samela

  Kirjan aiheena ovat valo ja värit, joita tutkitaan tuttujen arkipäivän ilmiöiden avulla. Kirjassa pohditaan muun muassa sitä, miksi taivas on sininen ja miten peilikuva syntyy? Valoa tutkitaan luonnonilmiönä. Miten ihminen näkee valon ja värit? Samalla tutustutaan luonnontieteelliseen ajattelutapaan.

  Hinta:20.00EUR
 • Välituntirakkautta

  Selkokirjat

  Tittamari Marttinen teksti

  Aiju Salminen kuvitus


  Koulumaailmaan sijoittuvat tarinat kuvaavat nuorille tuttuja tilanteita. Kaikki kaivertavat sydämiä pulpettiin. Tunnit kuluvat haaveillessa. Kuinka pitkään välituntirakkaus kestää? Uskaltaako seinäruusu lähteä diskoon?

  Tittamari Marttisen kolmetoista herkkää ja värikästä tarinaa kuvaavat nuorten ensi-ihastumista, haaveita, sydänsuruja ja ystävyyttä. Aiju Salmisen hauskat kuvat täydentävät novelien tunnelmaa.

   

  Kirja on tehty yhteistyössä Selkokeskuksen kanssa, joten sopii myös lukemaan opetteleville ja vaikkapa suomea opiskeleville maahanmuuttajille.

  Hinta:16.00EUR
 • Sivut: « Edellinen 1 2