A A A

Isä on rinkeli - Joogaa lapsille ja aikuisille

Harrasteet

Hinta:10.00EUR

Baron Baptiste teksti

Sophie Fatus kuvitus

suomennos Riitta Oittinen

 

Harjoittele joogaa Baron Baptisten avulla! Kaikki kirjassa esitetyt jooga-asennot sopivat niin lapsille kuin aikuisillekin. Yksittäiset asennot muodostavat myös tarinan ja osoittavat, miten jooga liittyy ihmisen arkipäivän tilanteisiin. Jooga merkitsee paljon muutakin kuin notkeutta ja taipumista mutkikkaisiin asentoihin. Jooga merkitsee mielen notkistamista ja oman minä tutkiskelua. Joogan avulla saat käyttöön kaikki voimavarasi. Sen lisäksi jooga on hauskaa.


OVH € 18, NYT € 10

 

 

Isä on rinkeli–kirja on suunniteltu lasten ja heidän vanhempiensa harjoituskirjaksi yhdessä tai erikseen. Kirja sopii kaikenikäisille, -mallisille ja -kokoisille joogaajille. Oletpa kuka tahansa ja teetpä mitä hyvänsä, joogaharjoittelu mullistaa elämäsi.

 


 

ISBN 978-952-5321-39-5
48 sivua, sidottu, nelivärikuvitus Kirjastoluokka  L5933

 


 

 

Baron Baptiste on amerikkalainen joogan opettaja, luennoitsija ja kirjailija. Hänellä on Bostonissa oma jooga-koulu, minkä lisäksi hän on toiminut niin huippu-urheilijoiden henkilökohtaisena valmentajana kuin vähävaraisten lasten tukijana. Baptisten kirjoja on käännetty 13 kielelle. Hän on kiertänyt laajasti maailmaa esittelemässä jooga-oppiaan.

 

 


 

Sophie Fatus on syntynyt Pariisissa , missä hän myös opiskeli arkkitehtuuria ja kuvataiteita. Nykyisin Italiassa asuva Fatus on kokopäivätoiminen kuvittaja, kuvanveistäjä ja maalari. Hän on kuvittanut lukuisia lastenkirjoja.