Moninaisia perheitä


Meidän perhe

Teksti Katri Vuorinen ja Tiina Eskola| valokuvat Martti Lintunen

Lähde Annin kanssa etsimään mummin karannutta koiraa. Etsintäretkellä tutustut monenlaisiin perheisiin, joista jokaisessa on jotain ainutlaatuista ja erityistä, mutta myös jotain tuttua ja tavallista.

Meidän perhe -kirjassa oikeat perheet avaavat kotinsa oven ja kutsuvat lukijan kylään.

Vanhemmille ja kasvatusalan ammattilaisille Meidän perhe tarjoaa onnistuneen katsauksen perheiden moninaistumiseen. Kirjassa esitellään vauva-, monilapsinen, kolmos-, yhden vanhemman perhe sekä ero-, vammais-, vastaanotto-, sijoituslapsi, adoptio-, romani-, sateenkaari-, maahanmuuttaja-, pakolais- ja kahden kulttuurin perhe.

Sidottu/52 sivua / leveys 270 x korkeus 210/ 4-värivalokuvakuvitus / L 85.22 ja L37.4 / ISBN 978-952-5321-93-7 Hinta 23 €


Tekijät kirjan julkistamistilaisuudessa Itäkeskuksen Stoassa.

Seija Samela 

Katri Vuorinen on työskennellyt päiväkodeissa, perhekerhoissa, varhaisnuorten ja nuorten parissa sekä lastensuojelussa päivystyskriisiperheenä. .

Martti Lintunen on valokuvaaja, kirjailija ja toimittaja, jonka neljä vuosikymmentä kestäneeseen uraan mahtuu lastenkirjoja, kuva- ja tietoteoksia, lehtikuvia, opetustyötä ja näyttelyjä.

Tiina Eskola on kustannustoimittanut lasten- ja nuortenkirjoja yli 30 vuotta. Hän on myös itse kirjoittanut lasten- ja nuortenkirjoja.Media Temple