A A A

Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

 

Yksityiskohtaisempia tietoja kirjoista saat

klikkaamalla kansikuvaa tai kirjan nimeä.

 


 

 • Sivut: 1 2 3 Seuraava »
 • Ainon ja Matiaksen iltakirja

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Nora Lehtinen | kuvitus Anne Muhonen

  Iltaseikkailut odottavat! Mitä tapahtuu tähtitaivaalla? Mikä yöeläin lentelee illalla ulkona? Onkohan mörköjä olemassa?

  Tässä kirjassa Aino ja Matias kiikaroivat salaperäisiä yöeläimiä, pääsevät yökylään ja tutkivat suurta tähtitaivasta. Tule mukaan, yöjuttuja on mukava miettiä yhdessä!

   

  Selkokirja. Selkokeskuksen hyväksymä

  Hinta:22.00EUR
 • Elma ja yökköilevä Ylppö

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Teksti ja kuvitus Marja-Riitta Kolari

  Metsä on ihana paikka. Sinne voi lähteä seikkailemaan tai vaikkapa piknikille. Pieni Elma -tyttö ottaa eväät ja ompelutarvikkeet mukaansa kotimetsän siimekseen. Mutta sitten alkaa tapahtua kummallisia juttuja. Miksi kettua alkaa yököttää? Miksi lammen rannalla on kävelevä bensakanisteri? Miksi korpista on tullut mykkä?

  Lähde Elman kanssa metsäretkelle. Selvitä miksi metsän väki vaikuttaa sairaalta ja miten eläimiä ja luontoa voisi auttaa. Elma ja yökkäilevä Ylppö opastaa meitä kaikkia huolehtimaan ympäristöstä sekä kannustaa roskien lajitteluun ja kierrätykseen.

  Hinta:19.50EUR
 • Kurkistus hyönteisten maailmaan

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Seija Niinistö-Samela kuvat Juha Samela

  Kirjassa esitellään muutamia Suomen luonnossa eläviä hyönteisiä, joihin lukija voi tutustua helppojen tekstien ja selkeiden kuvien avulla.

  Kirjan selkeät valokuvat on otettu luonnossa hyönteisten omassa ympäristössä.

  Hinta:24.00EUR
 • Kiepaus

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Hanna Männikkölahti; Vuokko Hurme - kuvitus Ina Majaniemi

  Kardum on kaupunki maailmassa, joka on kääntynyt ylösalaisin. Rakennukset ja puut roikkuvat alaspäin, ja ihmiset kulkevat talosta taloon vaijereita pitkin. Elämä Kardumissa on jännittävää ja joskus vaarallistakin, sillä joskus ihmiset putoavat taivaalle ja katoavat.

  Kiepaus on tarina Lennan, Rouskun ja Jaanin viimeisestä kesästä Kardumissa. He elävät aivan tavallista elämää, kunnes vesi alkaa loppua ja tutut rakennukset sortuvat. Missä olisi parempi paikka elää?

  Kiepaus on Vuokko Hurmeen Huimaa-trilogian ensimmäinen osa. Se ilmestyy nyt Hanna Männikkölahden mukauttamana helppolukuisena versiona. Selkokirjan on kuvittanut Ina Majaniemi.

  Selkokirja. Selkokeskuksen hyväksymä.

  Hinta:22.00EUR
 • Elämän reseptikirja

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  toimittanut Taina de Carvalho

   

  Haluatko tietää rakkaudesta? Haluatko aineksia ja ohjeita ikuiseen kaveruuteen, tai vaikkapa unelmointiin? Tästä kirjasta löydät lasten omia ohjeita elämän moninaisiin tilanteisiin. Elämän reseptikirja on hauska ja koskettava kirja lapsille tärkeistä aiheista. Se on tarinoiden aarrearkku, joka avautuu lukijalle kuin hyvä ystävä. ”Vapaus on siellä, missä saa olla täysin oma itsensä.” 

  Kirjan kirjoittamiseen ja kuvittamiseen on osallistunut runsaat kaksikymmentä lasta. Kirjan valmistumista on ohjannut kuvataiteilija ja taideterapeutti Taina de Carvalho, joka on kehittänyt oman taidepohjaisen ekososiaalisen pedagogian.

   

  Hinta:20.00EUR
 • Ainon ja Matiaksen jännittävä syksy

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Nora Lehtinen | kuvitus Anne Muhonen

  Kaikkea jännää tapahtuu. Koulu alkaa, Aino saa uuden opettajan, merirosvot hyökkäävät ja kirjastossa kummittelee! Ainon ja Matiaksen syksy on täynnä vauhtia, uusia kavereita ja hauskoja leikkejä.

   

  Kirja sisältää kolme Aino ja Matias –tarinaa. Tarinoissa eletään ensimmäisen koulusyksyn jännitystä ja seikkaillaan kavereiden kanssa. Syksy on täynnä iloa, vaikka välillä jännittääkin!   

  Hinta:22.00EUR
 • Satu lohikäärmeestä, jolla oli keltaiset varpaat

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Satu lohikäärmeestä, jolla oli keltaiset varpaat

  teksti Kuura Autere | kuvitus Tina Sarajärvi

   

  Lohikäärme, jolla oli keltaiset varpaat kertoo sadunomaisesti intersukupuolisen pienokaisen syntymästä.Se on kertomus vanhempien rakkaudesta ja positiivisesta uteliaisuudesta syntymässä olevaa pienokaistaan kohtaan sekä yhteisön tuen merkityksestä perheen hyvinvoinnille.Satu on ensimmäinen suomenkielinen lastenkirja aiheesta.

   

   

  Hinta:20.00EUR
 • Essi ja Paavo Puuperopuussa

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Meja Karjalainen ja Leena Rantala, kuvitus Sallamari Rantala

  Essin ja Paavon metsäretki muuttuu jännittäväksi, kun männyn rungosta alkaa kuulua outoa sopotusta. Yhtäkkiä pieni kaarnaovi pamahtaa auki ja — VAU — seikkailut puuperoiden kanssa alkavat!

  Kirjan kiehtovat tarinat hoksauttavat lasta löytämään uusia asioita kielestä. Lapsen ymmärrys kielestä laajenee, kun hän huomaa, miten monin tavoin sitä voi käyttää. Kirja rohkaisee lasta leikkimään sanoilla ja auttaa häntä hahmottamaan, miten sanat rakentuvat.

  Kirja sopii erityisesti lukemaan opettelevalle ja lukemisen alkutaipaleella olevalle lapselle.


  ISBN 978-952-7315-32-3 Sidottu/96 sivua/ 215 X 270/neliväri/ ovh. 24,- L85.22

  Hinta:24.00EUR
 • Minä olen Alex

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  "Minä olen Alex. Tänään minulla on synttärit. Ystävät tulevat minulle kylään, mutta ihan kaikki ovat tervetulleita. Tule sinäkin!"

  Alexin synttäreille saapuu kiintoisa kirjo ystäviä, siksi synttäritunnelma on ihan parasta maailmassa!

  Hinta:20.00EUR
 • Kello tuhat

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Mimmu Tihinen: Kello tuhat

  Jesse pelaa kymppipaidassa jalkapalloa. Pelit ja kaverit hallitsevat hänen elämäänsä. Sitten Jesse saa koulussa tehtäväkseen arvioida kirjan, minkä tahansa kirjan. Työparikseen Jesse saa samalta luokalta Ninnin.

  Jesse ei ole lukumiehiä, mutta Ninni rakastaa runoja. Esitelmäkirjaksi Ninni valitseekin runokirjan. Yhteistyön myötä Jesse huomaa, että runoja voi ymmärtää ja niitä voi lausua vaikka karjumalla.

  Monikerroksinen kirja opastaa pelkojen ja ennakkoluulojen voittamiseen, uuden oppimiseen, ystävyyden voimaan ja kymppimeininkiin. Kirja on selkokirja.

  Hinta:16.00EUR
 • Sivut: 1 2 3 Seuraava »