A A A

Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

 

Yksityiskohtaisempia tietoja kirjoista saat

klikkaamalla kansikuvaa tai kirjan nimeä.

 


 

 • Sivut: 1 2 3 Seuraava »
 • Satu lohikäärmeestä, jolla oli keltaiset varpaat

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Satu lohikäärmeestä, jolla oli keltaiset varpaat

  teksti Kuura Autere | kuvitus Tina Sarajärvi

   

  Lohikäärme, jolla oli keltaiset varpaat kertoo sadunomaisesti intersukupuolisen pienokaisen syntymästä.Se on kertomus vanhempien rakkaudesta ja positiivisesta uteliaisuudesta syntymässä olevaa pienokaistaan kohtaan sekä yhteisön tuen merkityksestä perheen hyvinvoinnille.Satu on ensimmäinen suomenkielinen lastenkirja aiheesta.

   

   

  Hinta:20.00EUR
 • Aino, Matias ja hauskat lomapäivät

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Nora Lehtinen | kuvitus Anne Muhonen

  Ainolla ja Matiaksella on kesäloma. Se tarkoittaa aurinkoa, naurua, välillä sadetta ja paljon hauskoja seikkailuja!

  Mukaan pääsevät isä ja äiti, naapurin lapset sekä uusi eläintuttavuus. Valoisat päivät vievät matkalle maatilalle, hauskoihin leikkeihin sekä makoisan yllätyksen luo. Aino ja Matias -tarinoissa eletään ihanaa arkea, seikkaillaan ja käsitellään tunteita. Vuorovaikutuksellinen teksti ottaa lukijansa mukaan ja riemastuttava kuvitus kuljettaa lasten iloiseen maailmaan.

  Hinta:22.00EUR
 • Toivottavasti huomenna sataa

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Mimmu Tihinen

  Leo on ensimmäistä kertaa elämässään maalla. Leon mielestä maalla ei ole mitään tekemistä.

   Siellä voi vain käydä uimassa ja ajaa polkupyörällä. Juuri niitä kahta asiaa Leo ei osaa! Ne taidot ovat jääneet sairastelun takia oppimatta.

  Eräänä päivänä mökille saapuu naapurin Ella. Hän pyytää Leoa mukaansa pyöräretkelle. Miten kaupunkilaispoika selittää tytölle, ettei osaa uida eikä pyöräillä?

  Hinta:18.00EUR
 • Mitä jääkarhu sanoi pingviinille

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti ja kuvat Martti Lintunen

   

  Jääkarhut ja pingviinit asuvat eri puolilla maapalloa. Jääkarhut elelevät kylmässä pohjoisessa ja pingviinit asuvat maapallon vastakkaisella puolella. Molemmilla on sama huoli. Ilmasto lämpenee ja tekee jääkarhujen ja pingviinien elämän vaikeaksi.

  Hinta:22.00EUR
 • Robotti ihmisen apuna

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

   

  Seija Niinistö-Samela

  Tämä kirja kertoo roboteista, jotka työskentelevät ihmisten apuna. Robotit kokoavat autoja, tutkivat vaarallisia paikkoja, auttavat kuntoutuksessa ja tuovat iloa arkeen.

  Robottien nopea yleistyminen herättää monia kysymyksiä. Vievätkö robotit ihmisten työpaikat? Voiko robotteihin luottaa? Miksi jotkut robotit ovat pelottavia ja millaisia ovat tulevaisuuden robotit? Kirjassa etsitään vastauksia näihin kysymyksiin.

  Hinta:22.00EUR
 • Minä olen Alex

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  "Minä olen Alex. Tänään minulla on synttärit. Ystävät tulevat minulle kylään, mutta ihan kaikki ovat tervetulleita. Tule sinäkin!"

  Alexin synttäreille saapuu kiintoisa kirjo ystäviä, siksi synttäritunnelma on ihan parasta maailmassa!

  Hinta:20.00EUR
 • Kello tuhat

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Mimmu Tihinen: Kello tuhat

  Jesse pelaa kymppipaidassa jalkapalloa. Pelit ja kaverit hallitsevat hänen elämäänsä. Sitten Jesse saa koulussa tehtäväkseen arvioida kirjan, minkä tahansa kirjan. Työparikseen Jesse saa samalta luokalta Ninnin.

  Jesse ei ole lukumiehiä, mutta Ninni rakastaa runoja. Esitelmäkirjaksi Ninni valitseekin runokirjan. Yhteistyön myötä Jesse huomaa, että runoja voi ymmärtää ja niitä voi lausua vaikka karjumalla.

  Monikerroksinen kirja opastaa pelkojen ja ennakkoluulojen voittamiseen, uuden oppimiseen, ystävyyden voimaan ja kymppimeininkiin. Kirja on selkokirja.

  Hinta:16.00EUR
 • Pienen kulkijan sairauskirja

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Pienen kulkijan sairauskirja tarjoaa lapsille tärkeää tietoa runomuotoisten tarinoiden ja värikkäiden kuvien siivittämänä. Kirjan sanomana on, että sairauksista huolimatta lapsi on ensisijaisesti maailmaa tutkaileva ja arjessa pärjäävä seikkailija.

  Hinta:24.00EUR
 • Essin ja Paavon tarinapuu

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Essin ja Paavon tarinapuussa on kotoisia kertomuksia, joissa on otettu huomioon lapsen kyky ymmärtää luettua tekstiä.

  Ensimmäisen oksan tarinat on kirjoitettu lapselle, joka ymmärtää puhetta jonkin verran mutta käyttää itse vain yksittäisiä sanoja tai lyhyitä lauseita. Pienokainen on tällöin kohta kaksivuotias tai hieman yli. Tähän oksaan on ripustettu myös pieniä loruja niille, joita kiehtoo kielen rytmisyys ja äänteiden melodisuus.

  Toisen oksan tarinat ovat taaperolle, joka tajuaa puhetta jo melko hyvin. Hänellä on laajahko sanavarasto mutta hänen ilmauksensa ovat lapsenomaisia. Tarinat sopivat alle kolmevuotiaalle.

  Kolmannen oksan tarinat soveltuvat parhaiten kolme vuotta täyttäneelle. Tällöin kieli on jo melko kehittynyttä: lapsi puhuu pitkiä lauseita ja yhdistää niitä monipuolisesti toisiinsa.

  Hinta:22.00EUR
 • Meidän perhe

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Lähde Annin kanssa etsimään mummin karannutta koiraa. Etsintäretkellä tutustut monenlaisiin perheisiin, joista jokaisessa on jotain ainutlaatuista ja erityistä, mutta myös jotain tuttua ja tavallista.

  Meidän perhe -kirjassa oikeat perheet avaavat kotinsa oven ja kutsuvat lukijan kylään.

  Vanhemmille ja kasvatusalan ammattilaisille Meidän perhe tarjoaa onnistuneen katsauksen perheiden moninaistumiseen. Kirjassa esitellään vauva-, monilapsinen, kolmos-, yhden vanhemman perhe sekä ero-, vammais-, vastaanotto-, sijoituslapsi, adoptio-, romani-, sateenkaari-, maahanmuuttaja-, pakolais- ja kahden kulttuurin perhe.

  Hinta:23.00EUR
 • Sivut: 1 2 3 Seuraava »