A A A

Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

 

Yksityiskohtaisempia tietoja kirjoista saat

klikkaamalla kansikuvaa tai kirjan nimeä.

 


 

 • Sivut: 1 2 Seuraava »
 • Robotti ihmisen apuna

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

   

  Seija Niinistö-Samela

  Tämä kirja kertoo roboteista, jotka työskentelevät ihmisten apuna. Robotit kokoavat autoja, tutkivat vaarallisia paikkoja, auttavat kuntoutuksessa ja tuovat iloa arkeen.

  Robottien nopea yleistyminen herättää monia kysymyksiä. Vievätkö robotit ihmisten työpaikat? Voiko robotteihin luottaa? Miksi jotkut robotit ovat pelottavia ja millaisia ovat tulevaisuuden robotit? Kirjassa etsitään vastauksia näihin kysymyksiin.

  Hinta:22.00EUR
 • Minä olen Alex

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  "Minä olen Alex. Tänään minulla on synttärit. Ystävät tulevat minulle kylään, mutta ihan kaikki ovat tervetulleita. Tule sinäkin!"

  Alexin synttäreille saapuu kiintoisa kirjo ystäviä, siksi synttäritunnelma on ihan parasta maailmassa!

  Hinta:20.00EUR
 • Kello tuhat

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Mimmu Tihinen: Kello tuhat

  Jesse pelaa kymppipaidassa jalkapalloa. Pelit ja kaverit hallitsevat hänen elämäänsä. Sitten Jesse saa koulussa tehtäväkseen arvioida kirjan, minkä tahansa kirjan. Työparikseen Jesse saa samalta luokalta Ninnin.

  Jesse ei ole lukumiehiä, mutta Ninni rakastaa runoja. Esitelmäkirjaksi Ninni valitseekin runokirjan. Yhteistyön myötä Jesse huomaa, että runoja voi ymmärtää ja niitä voi lausua vaikka karjumalla.

  Monikerroksinen kirja opastaa pelkojen ja ennakkoluulojen voittamiseen, uuden oppimiseen, ystävyyden voimaan ja kymppimeininkiin. Kirja on selkokirja.

  Hinta:16.00EUR
 • Pienen kulkijan sairauskirja

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Pienen kulkijan sairauskirja tarjoaa lapsille tärkeää tietoa runomuotoisten tarinoiden ja värikkäiden kuvien siivittämänä. Kirjan sanomana on, että sairauksista huolimatta lapsi on ensisijaisesti maailmaa tutkaileva ja arjessa pärjäävä seikkailija.

  Hinta:24.00EUR
 • Essin ja Paavon tarinapuu

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Essin ja Paavon tarinapuussa on kotoisia kertomuksia, joissa on otettu huomioon lapsen kyky ymmärtää luettua tekstiä.

  Ensimmäisen oksan tarinat on kirjoitettu lapselle, joka ymmärtää puhetta jonkin verran mutta käyttää itse vain yksittäisiä sanoja tai lyhyitä lauseita. Pienokainen on tällöin kohta kaksivuotias tai hieman yli. Tähän oksaan on ripustettu myös pieniä loruja niille, joita kiehtoo kielen rytmisyys ja äänteiden melodisuus.

  Toisen oksan tarinat ovat taaperolle, joka tajuaa puhetta jo melko hyvin. Hänellä on laajahko sanavarasto mutta hänen ilmauksensa ovat lapsenomaisia. Tarinat sopivat alle kolmevuotiaalle.

  Kolmannen oksan tarinat soveltuvat parhaiten kolme vuotta täyttäneelle. Tällöin kieli on jo melko kehittynyttä: lapsi puhuu pitkiä lauseita ja yhdistää niitä monipuolisesti toisiinsa.

  Hinta:22.00EUR
 • Meidän perhe

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Lähde Annin kanssa etsimään mummin karannutta koiraa. Etsintäretkellä tutustut monenlaisiin perheisiin, joista jokaisessa on jotain ainutlaatuista ja erityistä, mutta myös jotain tuttua ja tavallista.

  Meidän perhe -kirjassa oikeat perheet avaavat kotinsa oven ja kutsuvat lukijan kylään.

  Vanhemmille ja kasvatusalan ammattilaisille Meidän perhe tarjoaa onnistuneen katsauksen perheiden moninaistumiseen. Kirjassa esitellään vauva-, monilapsinen, kolmos-, yhden vanhemman perhe sekä ero-, vammais-, vastaanotto-, sijoituslapsi, adoptio-, romani-, sateenkaari-, maahanmuuttaja-, pakolais- ja kahden kulttuurin perhe.

  Hinta:23.00EUR
 • Ikioma perheeni

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Tittamari Marttinen kuvitus Aiju Salminen

  Kuu elää sateenkaariperheessä. Sana on hänestä kaunis ja värikäs, niin kuin on taivaalle ilmestyvä sateenkaarikin. Hänellä on kaksi äitiä, jotka rakastavat ihan hurjasti häntä ja toisiaan.

  Kuun ystävällä ja veljellä Kimillä on kaksi isää. Kun Kuu kaipaa isäseuraa, hän menee leikkimään Kimin isän ja iskän kanssa. Nämä kaksi perhettä muodostavat yhdessä apilaperheen.

   

  Kuulla on syntymäpäivä ja hän viettää sitä veneretkellä perheensä kanssa. Mukaan tulee myös kummi Niki, joka on opettanut Kuun retkeilemään luonnossa ja jonka kanssa Kuu voi jutella mistä asiasta tahansa.

   

  Kirjassa kerrotaan luontevasti ja lämpimästi erilaisista perhemuodoista. Ikioma perhe on lapselle maailman tärkein asia. Kuun mielestä on hauskaa, että kavereiden perheet ovat erilaisia kuin hänen omansa.

  ISBN  978-952-5321-92-0   Sidottu/44 sivua/nelivärikuvitus

   

  Ovh. 20,00 €

   

  Hinta:20.00EUR
 • Keppihevosten varusteet

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Venla-Maria Uutela

  Nyt voit oppia tekemään kepparille varusteita! Keppihevoset on mukava ja monipuolinen harrastus, jossa riittää puuhaa. Harrastuksen myötä oppii myös tekemään itse varusteet ja kepparin vaatimat tarvikkeet. Lisäksi kirjassa on ohjeita esim. esteratsastusradan rakentamiseen tai vaikkapa valjakon tekoon.

  Hinta:20.00EUR
 • Mennään metsään - Tunnelmakuvia suomalaisesta metsästä

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

   Seija Samela - Juha Samela

  Kirjassa voi tutustua suomalaiseen metsään, sen tunnelmaan, erilaisiin kasveihin ja eläimiin. Metsä on paikka, jossa voi hiljentyä, mutta se on myös täynnä elämää, nähtävää
  ja koettavaa.Kirja kutsuu lukijan mukaan metsän ihmeelliseen maailmaan.

  Kirja on selkokirja.Se on jatkoa tekijöiden aiemmille kirjoille Neljä vuoden aikaa ja Valon ja värien maailma.

   

  Hinta:24.00EUR
 • Iloiset raakaherkut

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Maija Mikkola, kuvitus Johanna Pulkkinen, valokuvat Tiina Kälkäinen

  Tämän kirjan kakkuja ei tarvitse panna uuniin.
  Näitä herkkuja voi muokata ja muotoilla oman maun mukaan. Se on mukavaa. Raakaherkkujen
  kanssa mielikuvitukselle ei juuri ole rajoja!
  Kakuissa, kekseissä ja makeisissa hyödynnetään luonnontuotteiden ominaisuuksia ja ne ovat terveellinen vaihtoehto makeannälkään. 
  Helppojen ohjeiden ja vinkkien avulla voit leipoa lastesi tai ystäviesi kanssa. Yhdessä tekeminen on hauskaa.
  Kirjan reseptit soveltuvat myös monille yliherkkyyksistä kärsiville tai erilaisia ruokavalioita noudattaville ihmisille. Resepteissä ei käytetä munia, maitotuotteita, vehnää eikä sokeria.

   

   

  Hinta:23.00EUR
 • Sivut: 1 2 Seuraava »