Kun maailma on ylösalaisin


Kiepaus

Vuokko Hurme selkomukautusHanna Männkikkölahti | kuvitus Ina Majaniemi

Kardum on kaupunki maailmassa, joka on kääntynyt ylösalaisin. Rakennukset ja puut roikkuvat alaspäin, ja ihmiset kulkevat talosta taloon vaijereita pitkin. Elämä Kardumissa on jännittävää ja joskus vaarallistakin, sillä joskus ihmiset putoavat taivaalle ja katoavat.

Kiepaus on tarina Lennan, Rouskun ja Jaanin viimeisestä kesästä Kardumissa. He elävät aivan tavallista elämää, kunnes vesi alkaa loppua ja tutut rakennukset sortuvat. Missä olisi parempi paikka elää?

Kiepaus on Vuokko Hurmeen Huimaa-trilogian ensimmäinen osa. Se ilmestyy nyt Hanna Männikkölahden mukauttamana helppolukuisena versiona. Selkokirjan on kuvittanut Ina Majaniemi.

Selkokirja. Selkokeskuksen hyväksymä.

ISBN 978-952-7315-29-3 Ovh 22.-

Hanna Männikkölahti

Hanna Männikkölahti

Hanna Männikkölahti on koulutukseltaan äidinkielen ja kirjallisuuden ja englannin kielen opettaja. Hän toimii suomen kielen opettajana omassa yrityksessään ja opettaa Skypen kautta ympäri maailman. Männikkölahti on selkomukauttanut kotimaista kauno- ja tietokirjallisuutta vuodesta 2017 lähtien. Kaikki selkomukautukset löytyvät osoitteesta www.hannamannikkolahti.com

 


Ina Majaniemi

Ina Majaniemi

Ina Majaniemi on jyväskyläläinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija, kahden pienen pojan äiti, luovan työn onnellinen tekijä ja säätilojen jatkuva tarkkailija. Hän on valmistunut graafiseksi suunnittelijaksi Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta (2002). Sen jälkeen Ina Majaniemi on opiskellut sarjakuvaa Lahden muotoiluinstituutissa (2002–2003) ja luokanopettajaksi Joensuun yliopistossa (2009). Kuvittaminen ja sarjakuvat veivät hänet mennessään. Ina Majaniemi perusti 2014 oman yrityksen, joka tarjoaa kuvituksia ja graafisen suunnittelun palveluja niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityisillekin henkilöille. Lisätietoja http://www.inamajaniemi.fi/

 


Media Temple