Metsien suojelijat


Adamin ja Edamin Kommando-Osasto

teksti Leena Hietamies | kuvitus Krista Partti

Metsässä suhisee savupommeja! Apuun rientää Adamin ja Edamin Kommando-Osasto! Veljekset Adam ja Edam ovat metsähiiriä, joiden koti on suuren kannon sisässä. Metsän alkaa roskaantua ja hiirien elämä häiriintyä. Veljesten on puututtava ongelmiin.

Neuvokkaat veljekset rakentavat hiirivoimalla kulkevan maastoauton ja ryhtyvät partioimaan metsässä. Kahden hengen Kommando-Osasto ei kuitenkaan ole riittävän suuri. Metsän siivoukseen tarvitaan apuvoimia.

Kirja on myös tietoteos. Kirjaan sijoitettu tiivistä tietoa luonnon suojelusta.

sid/48 sivua/värikuvitus/koko 200x240 mm/KL L50.1 luonnonsuojelu/ovh. 22,-

ISBN 978-952-7315-40-8

Leena Hietamies

Leena Hietamies

 

Leena Hietamies on Helsingissä ja Nurmijärvellä asuva freelancetoimittaja, kirjailija ja kuvataiteilija. Hän on mm. julkaissut useita lasten puuha- ja askartelukirjoja. Kaikkiaan hän on kirjoittanut tai kuvittanut kolmisenkymmentä teosta.

Krista Partti

Krista Partti

Krista Partti on suomalainen kuvittaja, graafikko, kuvataiteilija, freejournalisti. Alkaen vuodesta 1984 hän on kuvittanut toista sataa oppikirjaa, joitakin lastenkirjoja ja tietokirjoja, kansia. Mukaan mahtuu televisio- ja lehtikuvitusta, henkilökuvia ja yritysgrafiikkaa. Partti on opiskellut tekstiilitaidetta, maalausta, karikatyyriä ja perinteistä piirrosanimaatiota. Corel Painter on jo vuosia ollut ahkerassa käytössä.

Media Temple