Yhdessä mennään! 


Täysillä kohti unelmia

Teksti Tittamari Marttinen

Ada tykkää musiikista. Syksy tykkää sarjakuvien piirtämisestä. Ada ja Syksy ovat parhaita kavereita ja näkevät toisiaan joka päivä.

Musiikkiopistossa ja bändissä Ada saa uusia ystäviä. Hän ei ehdi nähdä Syksyä kovin usein. Syksyn elämässä on myös paljon uusia asioita. Miten käy ystävyyden?

Adan mielestä ystävät ovat tärkeintä maailmassa. Hauskinta on jakaa asiat toisten kanssa. Yhdessä mennään täysillä kohti unelmia.

Selkokirja. Nuortenkirja/ 12+ sid/144 sivua/140 x 210 mm/KL 84.2/ovh. 24,- ISBN 978-952-7315-51-4


Tittamari Marttinen

Melanie Watt

Tittamari Marttinen (s. 1968) on lasten- ja nuortenkirjailija, jonka  tuotantoon kuuluu runoja ja loruja, helppolukuisia lastenkirjoja,  satuja, tarinoita sekä lasten ja varhaisnuorten romaaneja, yhteensä  yli 30 teosta.
Hän on syntynyt Kajaanissa, mutta asuu nykyisin  miehensä ja neljän lapsensa kanssa Helsingissä. Hän harrastaa  ulkoilua, kasvisruokaa ja hullunkurista perhe-elämää.
Kirjailijana  hän kuvaa mielellään lapsia ja nuoria elämän riemukkaissa,  yllättävissä ja pulmallisissakin tilanteissa. Marttinen on saanut vuonna 2000 lastenkirjallisuuden Arvid  Lydecken -palkinnon. Vuonna 2005 hän sai Maaseudun Kukkasrahaston  säätiön Vuoden kasvattaja-tunnustuspalkinnon urastaan lasten- ja  nuortenkirjailijana.

 


Media Temple