A A A

Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

 

Yksityiskohtaisempia tietoja kirjoista saat

klikkaamalla kansikuvaa tai kirjan nimeä.

 


 

 • Sivut: 1 2 3 Seuraava »
 • Opi neulomaan 2

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Opi neulomaan 2

  teksti ja valokuvat Anna Vasala

  Haluatko lisäoppia neulomiseen? Haluatko kerrata aiemmin oppimisiasi taitoja? Tämä selkokirja opettaa selkokielellä ja valokuvien avulla neulomisen perustekniikoita.

  Kirja opastaa esimerkiksi, kuinka sukat neulotaan. Pääset tutustumaan myös tarkemmin tekniikoihin, joilla tehdään kuvioita neuleen pintaan. Kirjassa on selkeät neulemerkkien selitykset sekä neuleohjeiden lyhenteet.

  Hinta:24.00EUR
 • Adamin ja Edamin Kommando-Osasto

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Leena Hietamies | kuvitus Krista Partti

  Metsässä suhisee savupommeja! Apuun rientää Adamin ja Edamin Kommando-Osasto! Veljekset Adam ja Edam ovat metsähiiriä, joiden koti on suuren kannon sisässä. Metsän alkaa roskaantua ja hiirien elämä häiriintyä. Veljesten on puututtava ongelmiin.

  Neuvokkaat veljekset rakentavat hiirivoimalla kulkevan maastoauton ja ryhtyvät partioimaan metsässä. Kahden hengen Kommando-Osasto ei kuitenkaan ole riittävän suuri. Metsän siivoukseen tarvitaan apuvoimia.

  Kirja on myös tietoteos. Kirjaan sijoitettu tiivistä tietoa luonnon suojelusta.

  ISBN 978-952-7315-40-8

  Hinta:22.00EUR
 • Ainon ja Matiaksen reissukirja

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

   teksti Nora Lehtinen | kuvitus Anne Muhonen

  Junamatkalla parasta on eväät, lentokoneessa maisemat ja pyöräretkellä seikkailu! On loma ja aika pakata laukut! Tässä kirjassa Aino ja Matias reissaavat mummon luokse, ulkomaille ja telttaretkelle. Tarinoissa vietetään pitkiä kesäpäiviä, suunnistetaan hauskojen karttojen avulla ja selvitetään outo mysteeri.

  Kirja sisältää kolme tarinaa, joissa matkustetaan lähelle ja kauas, löydetään uusia paikkoja ja iloitaan reissaamisesta ja yhdessäolosta.

   

  Selkokirja. Selkokeskuksen hyväksymä.

   

  Hinta:22.00EUR
 • Opi neulomaan

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti ja valokuvat Anna Vasala

   

  Tämän kirjan avulla opit neulomisen tärkeät perustaidot. Kirja sisältää perustekniikoiden lisäksi selkeitä ja helppoja neuleohjeita. Niiden avulla voit itse tehdä erilaisia asusteita, esimerkiksi pipon ja lapaset tai kesäisen olkalaukun.

  Kirja sopii erityisesti lukijalle, joka ei ole neulonut aikaisemmin. Kirja sopii myös kaikille niille, jotka haluavat kerrata aikaisemmin opittuja taitoja. Opi neulomaan on ensimmäinen suomenkielinen neulontakirja, joka on saanut virallisen selkotunnuksen.

  Hinta:24.00EUR
 • Ainon ja Matiaksen iltakirja

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Nora Lehtinen | kuvitus Anne Muhonen

  Iltaseikkailut odottavat! Mitä tapahtuu tähtitaivaalla? Mikä yöeläin lentelee illalla ulkona? Onkohan mörköjä olemassa?

  Tässä kirjassa Aino ja Matias kiikaroivat salaperäisiä yöeläimiä, pääsevät yökylään ja tutkivat suurta tähtitaivasta. Tule mukaan, yöjuttuja on mukava miettiä yhdessä!

   

   

  Selkokirja. Selkokeskuksen hyväksymä

  Hinta:22.00EUR
 • Elma ja yökköilevä Ylppö

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Teksti ja kuvitus Marja-Riitta Kolari

  Metsä on ihana paikka. Sinne voi lähteä seikkailemaan tai vaikkapa piknikille. Pieni Elma -tyttö ottaa eväät ja ompelutarvikkeet mukaansa kotimetsän siimekseen. Mutta sitten alkaa tapahtua kummallisia juttuja. Miksi kettua alkaa yököttää? Miksi lammen rannalla on kävelevä bensakanisteri? Miksi korpista on tullut mykkä?

  Lähde Elman kanssa metsäretkelle. Selvitä miksi metsän väki vaikuttaa sairaalta ja miten eläimiä ja luontoa voisi auttaa. Elma ja yökkäilevä Ylppö opastaa meitä kaikkia huolehtimaan ympäristöstä sekä kannustaa roskien lajitteluun ja kierrätykseen.

  Hinta:19.50EUR
 • Kiepaus

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Hanna Männikkölahti; Vuokko Hurme - kuvitus Ina Majaniemi

  Kardum on kaupunki maailmassa, joka on kääntynyt ylösalaisin. Rakennukset ja puut roikkuvat alaspäin, ja ihmiset kulkevat talosta taloon vaijereita pitkin. Elämä Kardumissa on jännittävää ja joskus vaarallistakin, sillä joskus ihmiset putoavat taivaalle ja katoavat.

  Kiepaus on tarina Lennan, Rouskun ja Jaanin viimeisestä kesästä Kardumissa. He elävät aivan tavallista elämää, kunnes vesi alkaa loppua ja tutut rakennukset sortuvat. Missä olisi parempi paikka elää?

  Kiepaus on Vuokko Hurmeen Huimaa-trilogian ensimmäinen osa. Se ilmestyy nyt Hanna Männikkölahden mukauttamana helppolukuisena versiona. Selkokirjan on kuvittanut Ina Majaniemi.

  Selkokirja. Selkokeskuksen hyväksymä.

  Hinta:22.00EUR
 • Ainon ja Matiaksen jännittävä syksy

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Nora Lehtinen | kuvitus Anne Muhonen

  Kaikkea jännää tapahtuu. Koulu alkaa, Aino saa uuden opettajan, merirosvot hyökkäävät ja kirjastossa kummittelee! Ainon ja Matiaksen syksy on täynnä vauhtia, uusia kavereita ja hauskoja leikkejä.

   

  Kirja sisältää kolme Aino ja Matias –tarinaa. Tarinoissa eletään ensimmäisen koulusyksyn jännitystä ja seikkaillaan kavereiden kanssa. Syksy on täynnä iloa, vaikka välillä jännittääkin!   

   

   

  Hinta:22.00EUR
 • Essi ja Paavo Puuperopuussa

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Meja Karjalainen ja Leena Rantala, kuvitus Sallamari Rantala

  Essin ja Paavon metsäretki muuttuu jännittäväksi, kun männyn rungosta alkaa kuulua outoa sopotusta. Yhtäkkiä pieni kaarnaovi pamahtaa auki ja — VAU — seikkailut puuperoiden kanssa alkavat!

  Kirjan kiehtovat tarinat hoksauttavat lasta löytämään uusia asioita kielestä. Lapsen ymmärrys kielestä laajenee, kun hän huomaa, miten monin tavoin sitä voi käyttää. Kirja rohkaisee lasta leikkimään sanoilla ja auttaa häntä hahmottamaan, miten sanat rakentuvat.

  Kirja sopii erityisesti lukemaan opettelevalle ja lukemisen alkutaipaleella olevalle lapselle.


  ISBN 978-952-7315-32-3 Sidottu/96 sivua/ 215 X 270/neliväri/ ovh. 24,- L85.22

  Hinta:24.00EUR
 • Minä olen Alex

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  "Minä olen Alex. Tänään minulla on synttärit. Ystävät tulevat minulle kylään, mutta ihan kaikki ovat tervetulleita. Tule sinäkin!"

  Alexin synttäreille saapuu kiintoisa kirjo ystäviä, siksi synttäritunnelma on ihan parasta maailmassa!

  Hinta:20.00EUR
 • Sivut: 1 2 3 Seuraava »