A A A

Lasten lukukirjat (9+)

 • Sivut: 1 2 Seuraava »
 • Prahan vaahtohirviöt

  Lasten lukukirjat (9+)

  Harri István Mäki

  Prahassa majaileva Felixin perheessä vaahto ja räkä roiskuvat. Siitä pitävät huolen isosiko Pauliina ja perheen räkivä lemmikkirotta. Hauskinta Felixin mielestä on robotteja rakentelevan isosiskon nimittely. Ja parasta on seikkailupelien ohjelmointi erilaisine hirviöineen vauhtiystävä Luumun kanssa.

  Hinta:16.90EUR
 • Tervetuloa Nauruvaaraan

  Lasten lukukirjat (9+)

  Toni Juhanne tarina

  Antti Venetpalo kuvitus

  Aapeli joutuu jättämään vanhat kaverinsa, kun perhe muuttaa Nauruvaaraan. Nauruvaaralla on upea historia, sillä sen asukkaat torjuivat ruotsalaisten hyökkäyksen ihan omin konstein. Uusien kavereiden löytäminen on kuitenkin vaikeaa. Samalla luokalla on lisäksi erikoista väkeä, joista pelottavin on kaapinkokoinen kiusaajahirmu. Vähitellen Aapelin kaveripiiri laajenee, mutta sitten onkin edessä uusi uhka.
   

  Hinta:19.80EUR
 • Superkumikana

  Lasten lukukirjat (9+)

  Harri István Mäki

  Nokkakoplan Munaaja, Jeremias, Janne Turska ja Lilli lyövät vetoa, ettei Superkumiakana uskalla vierailla Kammotusten kodissa. Sen on aikoinaan rakentanut kauhuelokuvien ohjaaja Linda Hurja. Kun muut nokkakoplan jäsenet suunnittelevat koulun Halloween-juhlaa, Superkumikana seikkailee Kammotusten kodissa ja törmää aarretta etsivään Yrjö Laattaan ja punkkaripossu Minttuun. Aavekin vilahtaa käytävässä.

  Hinta:15.90EUR
 • Valkeiden lepakoiden vartija

  Lasten lukukirjat (9+)

  teksti Harri István Mäki | kuvitus Tiina Reko

  Pieni Attila-poika asuu sisarustensa ja vanhempiensa kanssa kartanossa 1800-luvun lopun Unkarissa. Attila haluaa kirjoittaa satuja ja tarinoita. Kaksoset Brigitta ja András ovat Attilaa vanhempia ja kiusaavat välillä salaa pikkuveljeään.

  Kartanon alueella asuu lisäksi vanha mies, herra Kowalski, joka kauan sitten pelasti Attilan isän hengen. Mies haluaa olla omissa oloissaan ja seurustelee vain kappelin lepakoiden kanssa. Kaksoset pelottelevat Attilaa väittämällä, että herra Kowalski syö tottelemattomia lapsia.

  Hinta:21.00EUR
 • Arvi lukee uutiset

  Lasten lukukirjat (9+)

  Marja Valkama teksti
  Annukka Leppänen kuvat

  11-vuotiaan Aleksin uusioperheessä ei todellakaan ole tylsää tai hiljaista. Jollei ADHD:stä kärsivä pikkuveli Veli-Valtteri ole äänessä, niin puhumisesta huolehtii kapakasta ostettu papukaija Arvi. Aleksin kesäloma saa uuden käänteen, kun hänen kaverinsa Rami kertoo nähneensä kylän kadulla oudon miehen, jota epäilee terroristiksi.

  Hinta:14.00EUR
 • Jessa ja Raisu

  Lasten lukukirjat (9+)

  Nikki Tate

  suomentanut Riitta Oittinen

   

  Jessa ja Raisu on kanadalaisen kirjailijan Nikki Taten ratsastusharrastuksesta kertova nuorten tyttöjen kirja.

   

   

   

  Hinta:16.00EUR
 • Kassu vauhdissa

  Lasten lukukirjat (9+)

  Tittamari Marttinen teksti

  Aiju Salminen kuvitus

   

  Kassu on ensimmäistä päivää uudessa koulussa, kompastuu kengännauhoihinsa ja saa aikaan kaikenlaisia kommelluksia. Hänen pulpettinsakin puhuu ja reppu ryhtyy ulvomaan. Arvoitusten ratkeamisen myötä Kassu saa jo joukon uusia ystäviä. Ja hänellä sattu olemaan myös syntymäpäivä. Kassun luokka viettää hilpeitä hetkiä uuden ystävänsä seurassa.

  Kirja on tehty yhteistyössä Selkokeskuksen kanssa, joten sopii myös lukemaan opetteleville ja vaikkapa suomea opiskeleville maahanmuuttajille.

   

   

   

  Hinta:15.00EUR
 • Onni Afrikassa

  Lasten lukukirjat (9+)

  Teija Niemi

  kuvittanut Timo Kästämä

   

  Onni on lomamatkalla Etelä-Afrikassa, mutta joutuu eroon isästään. Onni jää ypöyksin vaaralliselle alueelle Kapkaupungissa. Apuun tulee poika nimeltä Efraim, jonka kanssa Onni kulkeutuu yhä syvemmälle hökkelikylien uumeniin. Onni Afrikassa on seikkailuhenkinen tarina kahdesta erilaisesta pojasta ja maailmasta. Onnista on kerrottu aiemmin kirjassa Onni A. Ja Onni B.

   

   

  Hinta:15.00EUR
 • Saarenmaan valloitus

  Lasten lukukirjat (9+)

  Marek Toman tarina

  Jan Ungrád kuvitus

  suomentanut Eero Balk

   

  Ritariajan seikkailu

  Tarina Fabian-pojasta, josta kasvoi miekkaansa luottava ritari. Seuraamme hänen matkaansa keskiajalla böömiläisestä Päärynälinnasta  Saarenmaan saarelle, mistä hän löytää sekä rakkauden että ystäviä.

  Hinta:18.00EUR
 • Seitsemän veden joiku

  Lasten lukukirjat (9+)

  Harald Gaski - Lars Nordström

  kuvittanut Lena Kappfjell

  suomentanut Irene Piippola

   

  Kalat ovat hävinneet pohjoisen vuonoista. Kukaan ei ymmärrä mistä tämä johtuu. Erränä iltana nuori Pavva kuulee isänsä joikaavan outua joikua seitsemästä vedestä. Pavvan isoisä kertoo tarinan Auringon tyttärestä, jolle piti aikojen alussa kerätä seitsemän erilaista vettä. Pavva päättää tehdä Auringon tyttären onnelliseksi keräämällä seitsemän vettä. Hän joutuu jännittäviin ja vaarallisiin tilanteisiin ja oppii monia uusia asioita.

  Hinta:15.00EUR
 • Sivut: 1 2 Seuraava »