A A A

Lasten lukukirjat (9+)

 • Sivut: « Edellinen 1 2
 • Tohtori Sykerö ja maailman makein noita

  Lasten lukukirjat (9+)

  Jeffrey O'Kelly - Vivian Hoffman teksti

  Nicolas Price kuvitus

  suomennos Riitta Oittinen

   

  Mandi Mandeliina Mandelin on mielestään maailman toivottomin noita. Tohtori Sykerön tapaaminen muuttaa hänen koko elämänsä. Mandi pääsee asumaan Elli Etikan taloon. Tämän noidan taulutkin puhuvat ja luurankomaisella hovimestarilla on kummallisia tapoja. Mandi opiskelee uusia ihmeellisiä taikoja ja luudalla lentämistä, koska tiedossa on kokeneiden noitien turnajaiset. Mutta löytääkö Mandi kadonneen sisänsä, jota lähdetään etsimään Hollywoodista asti. Miten käy noitien kilpailussa?

  Tohtori Sykerö ystävineen vie lukijansa jännittävään ja noitamaiseen seikkailuun.

  Hinta:16.90EUR
 • Välituntirakkautta

  Lasten lukukirjat (9+)

  Tittamari Marttinen teksti

  Aiju Salminen kuvitus


  Koulumaailmaan sijoittuvat tarinat kuvaavat nuorille tuttuja tilanteita. Kaikki kaivertavat sydämiä pulpettiin. Tunnit kuluvat haaveillessa. Kuinka pitkään välituntirakkaus kestää? Uskaltaako seinäruusu lähteä diskoon?

  Tittamari Marttisen kolmetoista herkkää ja värikästä tarinaa kuvaavat nuorten ensi-ihastumista, haaveita, sydänsuruja ja ystävyyttä. Aiju Salmisen hauskat kuvat täydentävät novelien tunnelmaa.

   

  Kirja on tehty yhteistyössä Selkokeskuksen kanssa, joten sopii myös lukemaan opetteleville ja vaikkapa suomea opiskeleville maahanmuuttajille.

   

   

  Hinta:16.00EUR
 • Sivut: « Edellinen 1 2