A A A

Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

 

Yksityiskohtaisempia tietoja kirjoista saat

klikkaamalla kansikuvaa tai kirjan nimeä.

 


 

 • Sivut: « Edellinen 1 2 3 Seuraava »
 • Essi ja Paavo Puuperopuussa

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Meja Karjalainen ja Leena Rantala, kuvitus Sallamari Rantala

  Essin ja Paavon metsäretki muuttuu jännittäväksi, kun männyn rungosta alkaa kuulua outoa sopotusta. Yhtäkkiä pieni kaarnaovi pamahtaa auki ja — VAU — seikkailut puuperoiden kanssa alkavat!

  Kirjan kiehtovat tarinat hoksauttavat lasta löytämään uusia asioita kielestä. Lapsen ymmärrys kielestä laajenee, kun hän huomaa, miten monin tavoin sitä voi käyttää. Kirja rohkaisee lasta leikkimään sanoilla ja auttaa häntä hahmottamaan, miten sanat rakentuvat.

  Kirja sopii erityisesti lukemaan opettelevalle ja lukemisen alkutaipaleella olevalle lapselle.


  ISBN 978-952-7315-32-3 Sidottu/96 sivua/ 215 X 270/neliväri/ ovh. 24,- L85.22

  Hinta:24.00EUR
 • Minä olen Alex

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  "Minä olen Alex. Tänään minulla on synttärit. Ystävät tulevat minulle kylään, mutta ihan kaikki ovat tervetulleita. Tule sinäkin!"

  Alexin synttäreille saapuu kiintoisa kirjo ystäviä, siksi synttäritunnelma on ihan parasta maailmassa!

  Hinta:20.00EUR
 • Pienen kulkijan sairauskirja

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Pienen kulkijan sairauskirja tarjoaa lapsille tärkeää tietoa runomuotoisten tarinoiden ja värikkäiden kuvien siivittämänä. Kirjan sanomana on, että sairauksista huolimatta lapsi on ensisijaisesti maailmaa tutkaileva ja arjessa pärjäävä seikkailija.

  Hinta:24.00EUR
 • Essin ja Paavon tarinapuu

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Essin ja Paavon tarinapuussa on kotoisia kertomuksia, joissa on otettu huomioon lapsen kyky ymmärtää luettua tekstiä.

  Ensimmäisen oksan tarinat on kirjoitettu lapselle, joka ymmärtää puhetta jonkin verran mutta käyttää itse vain yksittäisiä sanoja tai lyhyitä lauseita. Pienokainen on tällöin kohta kaksivuotias tai hieman yli. Tähän oksaan on ripustettu myös pieniä loruja niille, joita kiehtoo kielen rytmisyys ja äänteiden melodisuus.

  Toisen oksan tarinat ovat taaperolle, joka tajuaa puhetta jo melko hyvin. Hänellä on laajahko sanavarasto mutta hänen ilmauksensa ovat lapsenomaisia. Tarinat sopivat alle kolmevuotiaalle.

  Kolmannen oksan tarinat soveltuvat parhaiten kolme vuotta täyttäneelle. Tällöin kieli on jo melko kehittynyttä: lapsi puhuu pitkiä lauseita ja yhdistää niitä monipuolisesti toisiinsa.

  Hinta:22.00EUR
 • Meidän perhe

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Lähde Annin kanssa etsimään mummin karannutta koiraa. Etsintäretkellä tutustut monenlaisiin perheisiin, joista jokaisessa on jotain ainutlaatuista ja erityistä, mutta myös jotain tuttua ja tavallista.

  Meidän perhe -kirjassa oikeat perheet avaavat kotinsa oven ja kutsuvat lukijan kylään.

  Vanhemmille ja kasvatusalan ammattilaisille Meidän perhe tarjoaa onnistuneen katsauksen perheiden moninaistumiseen. Kirjassa esitellään vauva-, monilapsinen, kolmos-, yhden vanhemman perhe sekä ero-, vammais-, vastaanotto-, sijoituslapsi, adoptio-, romani-, sateenkaari-, maahanmuuttaja-, pakolais- ja kahden kulttuurin perhe.

  Hinta:23.00EUR
 • Ikioma perheeni

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Tittamari Marttinen kuvitus Aiju Salminen

  Kuu elää sateenkaariperheessä. Sana on hänestä kaunis ja värikäs, niin kuin on taivaalle ilmestyvä sateenkaarikin. Hänellä on kaksi äitiä, jotka rakastavat ihan hurjasti häntä ja toisiaan.

  Kuun ystävällä ja veljellä Kimillä on kaksi isää. Kun Kuu kaipaa isäseuraa, hän menee leikkimään Kimin isän ja iskän kanssa. Nämä kaksi perhettä muodostavat yhdessä apilaperheen.

   

  Kuulla on syntymäpäivä ja hän viettää sitä veneretkellä perheensä kanssa. Mukaan tulee myös kummi Niki, joka on opettanut Kuun retkeilemään luonnossa ja jonka kanssa Kuu voi jutella mistä asiasta tahansa.

   

  Kirjassa kerrotaan luontevasti ja lämpimästi erilaisista perhemuodoista. Ikioma perhe on lapselle maailman tärkein asia. Kuun mielestä on hauskaa, että kavereiden perheet ovat erilaisia kuin hänen omansa.

  ISBN  978-952-5321-92-0   Sidottu/44 sivua/nelivärikuvitus

   

  Ovh. 20,00 €

   

  Hinta:20.00EUR
 • Iloiset raakaherkut

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Maija Mikkola, kuvitus Johanna Pulkkinen, valokuvat Tiina Kälkäinen

  Tämän kirjan kakkuja ei tarvitse panna uuniin.
  Näitä herkkuja voi muokata ja muotoilla oman maun mukaan. Se on mukavaa. Raakaherkkujen
  kanssa mielikuvitukselle ei juuri ole rajoja!
  Kakuissa, kekseissä ja makeisissa hyödynnetään luonnontuotteiden ominaisuuksia ja ne ovat terveellinen vaihtoehto makeannälkään. 
  Helppojen ohjeiden ja vinkkien avulla voit leipoa lastesi tai ystäviesi kanssa. Yhdessä tekeminen on hauskaa.
  Kirjan reseptit soveltuvat myös monille yliherkkyyksistä kärsiville tai erilaisia ruokavalioita noudattaville ihmisille. Resepteissä ei käytetä munia, maitotuotteita, vehnää eikä sokeria.

   

   

  Hinta:23.00EUR
 • Mitä on energia?

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Seija Niinistö-Samela | kuvat Juha Samela

  Kirjan aiheena on energia. Mitä energia on ja miten se ilmenee luonnossa? Mitä tiedämme energiasta? Kirjassa kuvataan energian kiertoa avaruudessa, maapallolla ja kotitaloudessa.

  Hinta:24.00EUR
 • Paras ystävämme - koiratietoa selkokielellä

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Seija Niinistö-Samela | kuvat Juha Samela

  Koiraa pidetään ihmisen parhaana ystävänä. Se ei ole pelkkä ystävä. Koiran kanssa voi myös harrastaa ja sitä pitää hoitaa. Tässä kirjassa on paljon tietoa koirasta ja koiranhoidosta.

  Kirjassa tutustutaan myös koiran historiaan. Lisäksi annetaan tietoa koiran hankkimista

  Hinta:22.00EUR
 • Sipsu - Teatterihamsteri

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti ja kuvitus Harri István Mäki

  "Minua kutsutaan Sipsuksi. Olen nopsa, sukkela ja karvainen. Olen hamsteri. Asun teatterissa. Siksi minua sanotaan teatterihamsteriksi. Tuon hyvää onnea teatterille. Paitsi nyt, kun olen joutunut pulaan.."

  Sipsun terävät hampaat ovat silpunneet näytelmäkäsikirjoituksen. Teatterinjohtaja Mölypää on tapahtuneesta suutahtanut. Hapsipää on Sipsun ystävä. Hän on hassu ja iloinen tyttö. Osaako Hapsipää auttaa Sipsua?

  Helppolukuinen. Tarkoitettu 7 - 9-vuotiaille.

  Hinta:14.00EUR
 • Sivut: « Edellinen 1 2 3 Seuraava »