A A A

Outo olento

Satuja ja tarinoita

Hinta:18.00EUR

Katinka Tuisku

Katinka Tuisku on luonut kolmannen lastenkirjansa: tällä kertaa tummasävyisen mutta lopussa valoon ja kukkaan puhkeavan. Kuvat ovat vavahduttavan upeat. Tarinan taustalla näkyvä maailma tuntuu läheiseltä: taloudelliset huolet ovat liian monen lapsiperheen arkea ja liian moni lapsi kokee yksinäisyyttä ja kiusaamista.

Tuisku on onnistunut luomaan uudenlaisen hahmon satuunsa, juuri sellaisen, jota aikamme tarvitsee. Merestä noussut olento osaa nähdä meissä tavallisissa ihmisissä piilevän pahuuden taakse ja nostaa esiin sisällemme kätkeytyvän hyvyyden. Hän pystyy paljastamaan todelliset tarpeemme ja toiveemme. Me saamme mallia vanhempina ja kasvattajina, miten on aina mahdollista tulkita hyvyyden kautta lapsen väärältä tuntuva teko. Hyvyys ja kannustus auttavat lasta löytämään oman vahvuutensa.

Tämä kirja on aarre vanhempien ja lasten yhteisiin hetkiin. Meidän vanhempien tehtävä on auttaa lapsiamme säilyttämään toiveikkuutensa ja inhimillisyytensä, ja siinä Outo olento voi tukea meitä kaikkia.

-Jukka Mäkelä Lastenpsykiatri, lastenpsykoterapeutti, theraplay-vuorovaikutusterapeutti, isä


ISBN 978-952-5321-79-1 Sidottu/sivuja 40/mustavalkoinen kuvitus