A A A

Välituntirakkautta

Lasten lukukirjat (9+)

Hinta:16.00EUR

Tittamari Marttinen teksti

Aiju Salminen kuvitus

 

Koulumaailmaan sijoittuvat tarinat kuvaavat nuorille tuttuja tilanteita. Kaikki kaivertavat sydämiä pulpettiin. Tunnit kuluvat haaveillessa. Kuinka pitkään välituntirakkaus kestää? Uskaltaako seinäruusu lähteä diskoon?

Tittamari Marttisen kolmetoista herkkää ja värikästä tarinaa kuvaavat nuorten ensi-ihastumista, haaveita, sydänsuruja ja ystävyyttä. Aiju Salmisen hauskat kuvat täydentävät novelien tunnelmaa.

 

Kirja on tehty yhteistyössä Selkokeskuksen kanssa, joten sopii myös lukemaan opetteleville ja vaikkapa suomea opiskeleville maahanmuuttajille.

 

 


 

ISBN 978-952-5321-41-8
Sidottu, 64 sivua, nelivärikuvitus

 

 


 

Tittamari Marttinen (s. 1968) on lasten- ja nuortenkirjailija, jonka  tuotantoon kuuluu runoja ja loruja, helppolukuisia lastenkirjoja,  satuja, tarinoita sekä lasten ja varhaisnuorten romaaneja, yhteensä  yli 30 teosta.
Hän on syntynyt Kajaanissa, mutta asuu nykyisin  miehensä ja neljän lapsensa kanssa Helsingissä. Hän harrastaa  ulkoilua, kasvisruokaa ja hullunkurista perhe-elämää.
Kirjailijana  hän kuvaa mielellään lapsia ja nuoria elämän riemukkaissa,  yllättävissä ja pulmallisissakin tilanteissa. Marttinen on saanut vuonna 2000 lastenkirjallisuuden Arvid  Lydecken -palkinnon. Vuonna 2005 hän sai Maaseudun Kukkasrahaston  säätiön Vuoden kasvattaja-tunnustuspalkinnon urastaan lasten- ja  nuortenkirjailijana.

 

 


 

 

Aiju Salminen (s. 1979) on käynyt Turun Taideakatemian animaatiolinjan ja asuu Helsingissä. Hän on freelancekuvittaja, ja animaatio-ohjaaja myös. Tykkää kahvista, suklaasta ja salmiakeista, rokkimusiikista, passikuvista, Jan Tooropin maalauksista, Tim Burtonin elokuvista, lehtien lukemisesta ja pandakarhuista.