A A A

Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

 

Yksityiskohtaisempia tietoja kirjoista saat

klikkaamalla kansikuvaa tai kirjan nimeä.

 


 

 • Sivut: 1 2 3 Seuraava »
 • Adamin ja Edamin Kommando-Osasto

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Leena Hietamies | kuvitus Krista Partti

  Metsässä suhisee savupommeja! Apuun rientää Adamin ja Edamin Kommando-Osasto! Veljekset Adam ja Edam ovat metsähiiriä, joiden koti on suuren kannon sisässä. Metsän alkaa roskaantua ja hiirien elämä häiriintyä. Veljesten on puututtava ongelmiin.

  Neuvokkaat veljekset rakentavat hiirivoimalla kulkevan maastoauton ja ryhtyvät partioimaan metsässä. Kahden hengen Kommando-Osasto ei kuitenkaan ole riittävän suuri. Metsän siivoukseen tarvitaan apuvoimia.

  Kirja on myös tietoteos. Kirjaan sijoitettu tiivistä tietoa luonnon suojelusta.

  ISBN 978-952-7315-40-8

  Hinta:22.00EUR
 • Terveelliset marjat

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Seija Niinistö-Samela | valokuvat Juha Samela

  Tutustu marjojen maailmaan! Marjat ovat terveellisiä, senhän me kaikki tiedämme. Mutta millaisia vaikutuksia kullakin marjalla on? Entä miten niiden parhaat ominaisuudet saadaan esille?

   

  Terveelliset marjat - kirjan avulla opit tuntemaan marjat ja niiden vaikutukset terveyteen ja hyvinvointiin. Selkeät kuvat auttavat tunnistamaan nämä luonnon antimet. Kirjassa on myös tarkat ja kuvalliset ohjeet herkullisiin marjaruokiin. Marjoja löytyy luonnosta, puutarhoista ja kaupoistakin. Tämän kirjan avulla saat niistä täyden hyödyn ja ilon irti. 

  Selkokirja.

  Hinta:24.00EUR
 • Ainon ja Matiaksen reissukirja

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

   teksti Nora Lehtinen | kuvitus Anne Muhonen

  Junamatkalla parasta on eväät, lentokoneessa maisemat ja pyöräretkellä seikkailu! On loma ja aika pakata laukut! Tässä kirjassa Aino ja Matias reissaavat mummon luokse, ulkomaille ja telttaretkelle. Tarinoissa vietetään pitkiä kesäpäiviä, suunnistetaan hauskojen karttojen avulla ja selvitetään outo mysteeri.

  Kirja sisältää kolme tarinaa, joissa matkustetaan lähelle ja kauas, löydetään uusia paikkoja ja iloitaan reissaamisesta ja yhdessäolosta.

   

  Selkokirja. Selkokeskuksen hyväksymä.

   

  Hinta:22.00EUR
 • Puolen maailman lapset

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

   

  Martti Lintunen, kuvat ja teksti

  Puolen maailman lapset on palkitun journalistin henkilökohtainen näkemys kehitysmaiden lapsista. Kirja kertoo heidän iloistaan, leikeistään, kouluistaan ja kulttuuristaan. Kirjassa kuvataan myös elämän varjopuolia: katulasten rankkaa elämää, lapsityövoiman murheita sekä sodan ja pakolaisuuden seurauksia.

  Martti Lintunen on valokuvaaja, toimittaja ja tietokirjailija. Hän on työssään matkustanut kaikilla mantereilla. Tämä kirja on syntynyt Lintusen matkojen seurauksena.


   Katso laajempi kirjaesittely.


   

  Selkokirja/sid/96 sivua/värivalokuvat/koko 170x240/KL842

  ISBN 978-952-7315-36-1

   

   

  Hinta:24.00EUR
 • Ainon ja Matiaksen iltakirja

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Nora Lehtinen | kuvitus Anne Muhonen

  Iltaseikkailut odottavat! Mitä tapahtuu tähtitaivaalla? Mikä yöeläin lentelee illalla ulkona? Onkohan mörköjä olemassa?

  Tässä kirjassa Aino ja Matias kiikaroivat salaperäisiä yöeläimiä, pääsevät yökylään ja tutkivat suurta tähtitaivasta. Tule mukaan, yöjuttuja on mukava miettiä yhdessä!

   

   

  Selkokirja. Selkokeskuksen hyväksymä

  Hinta:22.00EUR
 • Elma ja yökköilevä Ylppö

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Teksti ja kuvitus Marja-Riitta Kolari

  Metsä on ihana paikka. Sinne voi lähteä seikkailemaan tai vaikkapa piknikille. Pieni Elma -tyttö ottaa eväät ja ompelutarvikkeet mukaansa kotimetsän siimekseen. Mutta sitten alkaa tapahtua kummallisia juttuja. Miksi kettua alkaa yököttää? Miksi lammen rannalla on kävelevä bensakanisteri? Miksi korpista on tullut mykkä?

  Lähde Elman kanssa metsäretkelle. Selvitä miksi metsän väki vaikuttaa sairaalta ja miten eläimiä ja luontoa voisi auttaa. Elma ja yökkäilevä Ylppö opastaa meitä kaikkia huolehtimaan ympäristöstä sekä kannustaa roskien lajitteluun ja kierrätykseen.

  Hinta:19.50EUR
 • Kurkistus hyönteisten maailmaan

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Seija Niinistö-Samela kuvat Juha Samela

  Kirjassa esitellään muutamia Suomen luonnossa eläviä hyönteisiä, joihin lukija voi tutustua helppojen tekstien ja selkeiden kuvien avulla.

  Kirjan selkeät valokuvat on otettu luonnossa hyönteisten omassa ympäristössä.

  Hinta:24.00EUR
 • Kiepaus

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Hanna Männikkölahti; Vuokko Hurme - kuvitus Ina Majaniemi

  Kardum on kaupunki maailmassa, joka on kääntynyt ylösalaisin. Rakennukset ja puut roikkuvat alaspäin, ja ihmiset kulkevat talosta taloon vaijereita pitkin. Elämä Kardumissa on jännittävää ja joskus vaarallistakin, sillä joskus ihmiset putoavat taivaalle ja katoavat.

  Kiepaus on tarina Lennan, Rouskun ja Jaanin viimeisestä kesästä Kardumissa. He elävät aivan tavallista elämää, kunnes vesi alkaa loppua ja tutut rakennukset sortuvat. Missä olisi parempi paikka elää?

  Kiepaus on Vuokko Hurmeen Huimaa-trilogian ensimmäinen osa. Se ilmestyy nyt Hanna Männikkölahden mukauttamana helppolukuisena versiona. Selkokirjan on kuvittanut Ina Majaniemi.

  Selkokirja. Selkokeskuksen hyväksymä.

  Hinta:22.00EUR
 • Elämän reseptikirja

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  toimittanut Taina de Carvalho

   

  Haluatko tietää rakkaudesta? Haluatko aineksia ja ohjeita ikuiseen kaveruuteen, tai vaikkapa unelmointiin? Tästä kirjasta löydät lasten omia ohjeita elämän moninaisiin tilanteisiin. Elämän reseptikirja on hauska ja koskettava kirja lapsille tärkeistä aiheista. Se on tarinoiden aarrearkku, joka avautuu lukijalle kuin hyvä ystävä. ”Vapaus on siellä, missä saa olla täysin oma itsensä.” 

  Kirjan kirjoittamiseen ja kuvittamiseen on osallistunut runsaat kaksikymmentä lasta. Kirjan valmistumista on ohjannut kuvataiteilija ja taideterapeutti Taina de Carvalho, joka on kehittänyt oman taidepohjaisen ekososiaalisen pedagogian.

   

  Hinta:20.00EUR
 • Ainon ja Matiaksen jännittävä syksy

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Nora Lehtinen | kuvitus Anne Muhonen

  Kaikkea jännää tapahtuu. Koulu alkaa, Aino saa uuden opettajan, merirosvot hyökkäävät ja kirjastossa kummittelee! Ainon ja Matiaksen syksy on täynnä vauhtia, uusia kavereita ja hauskoja leikkejä.

   

  Kirja sisältää kolme Aino ja Matias –tarinaa. Tarinoissa eletään ensimmäisen koulusyksyn jännitystä ja seikkaillaan kavereiden kanssa. Syksy on täynnä iloa, vaikka välillä jännittääkin!   

   

   

  Hinta:22.00EUR
 • Sivut: 1 2 3 Seuraava »