A A A

Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

 

Yksityiskohtaisempia tietoja kirjoista saat

klikkaamalla kansikuvaa tai kirjan nimeä.

 


 

 • Sivut: 1 2 3 Seuraava »
 • Opi neulomaan 2

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Opi neulomaan 2

  teksti ja valokuvat Anna Vasala

  Haluatko lisäoppia neulomiseen? Haluatko kerrata aiemmin oppimisiasi taitoja? Tämä selkokirja opettaa selkokielellä ja valokuvien avulla neulomisen perustekniikoita.

  Kirja opastaa esimerkiksi, kuinka sukat neulotaan. Pääset tutustumaan myös tarkemmin tekniikoihin, joilla tehdään kuvioita neuleen pintaan. Kirjassa on selkeät neulemerkkien selitykset sekä neuleohjeiden lyhenteet.

  Hinta:24.00EUR
 • Valkeiden lepakoiden vartija

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Harri István Mäki | kuvitus Tiina Reko

  Pieni Attila-poika asuu sisarustensa ja vanhempiensa kanssa kartanossa 1800-luvun lopun Unkarissa. Attila haluaa kirjoittaa satuja ja tarinoita. Kaksoset Brigitta ja András ovat Attilaa vanhempia ja kiusaavat välillä salaa pikkuveljeään.

  Kartanon alueella asuu lisäksi vanha mies, herra Kowalski, joka kauan sitten pelasti Attilan isän hengen. Mies haluaa olla omissa oloissaan ja seurustelee vain kappelin lepakoiden kanssa. Kaksoset pelottelevat Attilaa väittämällä, että herra Kowalski syö tottelemattomia lapsia.

  Hinta:21.00EUR
 • Anna ja eron tuomat muutokset

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Noora Alanen | kuvitus Anne Muhonen

  Anna ja eron tuomat muutokset on tarina lapsesta, jonka vanhemmat ovat eronneet.

   

  Anna on muuttanut äidin ja isoveljen kanssa uuteen kotiin. Anna ei ole vielä kotiutunut uuteen elämäntilanteeseen ja vertaa aikaa ennen vanhempien eroa. Ja sitten on vielä Jussi, äidin uusi ystävä. Anna jännittää Jussia, eikä kaikkia asioita voi kertoa äidillekään.

   

  Onneksi on kuitenkin isomummu, joka kuuntelee Annan huolia ja toiveita. Ja tarjoaa välillä jäätelöä.

  Anna ja eron tuomat muutokset -kirja kuvaa vanhempien eron mukanaan tuomia muutoksia lapsen näkökulmasta. Kirjassa näkyy elämän eri sävyjä ja tunteita, joita lapsi tilanteessa kokee. Vaikka jotkin asiat ovat kurjia, onneksi myös lohdutusta ja iloakin löytyy!

   

   

  Hinta:20.00EUR
 • Adamin ja Edamin Kommando-Osasto

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Leena Hietamies | kuvitus Krista Partti

  Metsässä suhisee savupommeja! Apuun rientää Adamin ja Edamin Kommando-Osasto! Veljekset Adam ja Edam ovat metsähiiriä, joiden koti on suuren kannon sisässä. Metsän alkaa roskaantua ja hiirien elämä häiriintyä. Veljesten on puututtava ongelmiin.

  Neuvokkaat veljekset rakentavat hiirivoimalla kulkevan maastoauton ja ryhtyvät partioimaan metsässä. Kahden hengen Kommando-Osasto ei kuitenkaan ole riittävän suuri. Metsän siivoukseen tarvitaan apuvoimia.

  Kirja on myös tietoteos. Kirjaan sijoitettu tiivistä tietoa luonnon suojelusta.

  ISBN 978-952-7315-40-8

  Hinta:22.00EUR
 • Terveelliset marjat

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Seija Niinistö-Samela | valokuvat Juha Samela

  Tutustu marjojen maailmaan! Marjat ovat terveellisiä, senhän me kaikki tiedämme. Mutta millaisia vaikutuksia kullakin marjalla on? Entä miten niiden parhaat ominaisuudet saadaan esille?

   

  Terveelliset marjat - kirjan avulla opit tuntemaan marjat ja niiden vaikutukset terveyteen ja hyvinvointiin. Selkeät kuvat auttavat tunnistamaan nämä luonnon antimet. Kirjassa on myös tarkat ja kuvalliset ohjeet herkullisiin marjaruokiin. Marjoja löytyy luonnosta, puutarhoista ja kaupoistakin. Tämän kirjan avulla saat niistä täyden hyödyn ja ilon irti. 

  Selkokirja.

  Hinta:24.00EUR
 • Ainon ja Matiaksen reissukirja

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

   teksti Nora Lehtinen | kuvitus Anne Muhonen

  Junamatkalla parasta on eväät, lentokoneessa maisemat ja pyöräretkellä seikkailu! On loma ja aika pakata laukut! Tässä kirjassa Aino ja Matias reissaavat mummon luokse, ulkomaille ja telttaretkelle. Tarinoissa vietetään pitkiä kesäpäiviä, suunnistetaan hauskojen karttojen avulla ja selvitetään outo mysteeri.

  Kirja sisältää kolme tarinaa, joissa matkustetaan lähelle ja kauas, löydetään uusia paikkoja ja iloitaan reissaamisesta ja yhdessäolosta.

   

  Selkokirja. Selkokeskuksen hyväksymä.

   

  Hinta:22.00EUR
 • Kello tuhat

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  Mimmu Tihinen: Kello tuhat

  Jesse pelaa kymppipaidassa jalkapalloa. Pelit ja kaverit hallitsevat hänen elämäänsä. Sitten Jesse saa koulussa tehtäväkseen arvioida kirjan, minkä tahansa kirjan. Työparikseen Jesse saa samalta luokalta Ninnin.

  Jesse ei ole lukumiehiä, mutta Ninni rakastaa runoja. Esitelmäkirjaksi Ninni valitseekin runokirjan. Yhteistyön myötä Jesse huomaa, että runoja voi ymmärtää ja niitä voi lausua vaikka karjumalla.

  Monikerroksinen kirja opastaa pelkojen ja ennakkoluulojen voittamiseen, uuden oppimiseen, ystävyyden voimaan ja kymppimeininkiin. Kirja on selkokirja.

  Hinta:16.00EUR
 • Opi neulomaan

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti ja valokuvat Anna Vasala

   

  Tämän kirjan avulla opit neulomisen tärkeät perustaidot. Kirja sisältää perustekniikoiden lisäksi selkeitä ja helppoja neuleohjeita. Niiden avulla voit itse tehdä erilaisia asusteita, esimerkiksi pipon ja lapaset tai kesäisen olkalaukun.

  Kirja sopii erityisesti lukijalle, joka ei ole neulonut aikaisemmin. Kirja sopii myös kaikille niille, jotka haluavat kerrata aikaisemmin opittuja taitoja. Opi neulomaan on ensimmäinen suomenkielinen neulontakirja, joka on saanut virallisen selkotunnuksen.

  Hinta:24.00EUR
 • Puolen maailman lapset

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

   

  Martti Lintunen, kuvat ja teksti

  Puolen maailman lapset on palkitun journalistin henkilökohtainen näkemys kehitysmaiden lapsista. Kirja kertoo heidän iloistaan, leikeistään, kouluistaan ja kulttuuristaan. Kirjassa kuvataan myös elämän varjopuolia: katulasten rankkaa elämää, lapsityövoiman murheita sekä sodan ja pakolaisuuden seurauksia.

  Martti Lintunen on valokuvaaja, toimittaja ja tietokirjailija. Hän on työssään matkustanut kaikilla mantereilla. Tämä kirja on syntynyt Lintusen matkojen seurauksena.


   Katso laajempi kirjaesittely.


   

  Selkokirja/sid/96 sivua/värivalokuvat/koko 170x240/KL842

  ISBN 978-952-7315-36-1

   

   

  Hinta:24.00EUR
 • Ainon ja Matiaksen iltakirja

  Etusivu -Uutta ja ajankohtaista

  teksti Nora Lehtinen | kuvitus Anne Muhonen

  Iltaseikkailut odottavat! Mitä tapahtuu tähtitaivaalla? Mikä yöeläin lentelee illalla ulkona? Onkohan mörköjä olemassa?

  Tässä kirjassa Aino ja Matias kiikaroivat salaperäisiä yöeläimiä, pääsevät yökylään ja tutkivat suurta tähtitaivasta. Tule mukaan, yöjuttuja on mukava miettiä yhdessä!

   

   

  Selkokirja. Selkokeskuksen hyväksymä

  Hinta:22.00EUR
 • Sivut: 1 2 3 Seuraava »