A A A

Selkokirjat

 • Sivut: « Edellinen 1 2
 • Silakka korvassa

  Selkokirjat

  Annamari Saure - Heikki Saure teksti

  Tuukka Juselius kuvitus

   

  Silakka korvassa sisältää huumorikertomuksia ja huumoriin liittyää tietoutta. Mukana mm. hölmöläistarinoita, pilasatuja, kaskuja, ja kaupunkitarinoita. Kirjassa on myös opintopiiriaineisto. Kirja on myös Selkokeskuksen hyväksymä ja sitä voidaan käyttää esimerkiksi suomen kielen opiskelussa.

  Hinta:18.00EUR
 • Tahdon

  Selkokirjat

  Teksti Kari Levola, kuvitus Kim Helminen, selkomukautus Jaana Levola

  Kari Levolan kirja Tahdon kertoo kahdesta nuoresta, Marista ja Jusasta, jotka tapaavat metsässä vapunpäivänä. Nuoret rakastuvat toisiinsa. Heillä on hyvin erilainen sosiaalinen tausta. Suhde kestääkin vain kesän. Kirja kertoo kasvamisesta, rakkaudesta ja vaikeuksien voittamisesta.

  'Tahdon' on selkomukautettu Kari Levolan vuonna 1999 ilmestyneestä kirjasta. Teos sai vuoden 1999 Finlandia Junior -palkinnon.

  Hinta:15.00EUR
 • Valon ja värien maailma

  Selkokirjat

  Seija Samela - Juha Samela

  Kirjan aiheena ovat valo ja värit, joita tutkitaan tuttujen arkipäivän ilmiöiden avulla. Kirjassa pohditaan muun muassa sitä, miksi taivas on sininen ja miten peilikuva syntyy? Valoa tutkitaan luonnonilmiönä. Miten ihminen näkee valon ja värit? Samalla tutustutaan luonnontieteelliseen ajattelutapaan.

  Hinta:20.00EUR
 • Välituntirakkautta

  Selkokirjat

  Tittamari Marttinen teksti

  Aiju Salminen kuvitus


  Koulumaailmaan sijoittuvat tarinat kuvaavat nuorille tuttuja tilanteita. Kaikki kaivertavat sydämiä pulpettiin. Tunnit kuluvat haaveillessa. Kuinka pitkään välituntirakkaus kestää? Uskaltaako seinäruusu lähteä diskoon?

  Tittamari Marttisen kolmetoista herkkää ja värikästä tarinaa kuvaavat nuorten ensi-ihastumista, haaveita, sydänsuruja ja ystävyyttä. Aiju Salmisen hauskat kuvat täydentävät novelien tunnelmaa.

   

  Kirja on tehty yhteistyössä Selkokeskuksen kanssa, joten sopii myös lukemaan opetteleville ja vaikkapa suomea opiskeleville maahanmuuttajille.

  Hinta:16.00EUR
 • Sivut: « Edellinen 1 2